Ima vecu destrukcije nego CoD:Ghosts:D
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Rasprskavajući baloni od krvi i mesa? Wtf?
pre neki dan sam sa nekime pricao da nam fali samo RAMBO igra heheheheh and voila
e sada Terminator nam treba, takodje… ne moze bez toga nikako heheheh
Terminator odavno izasao hehe, secam se kad sam igrao na pc-u, skynet protiv pobunjenika, jos posle pri sredini/kraju runde otkljucam terminatora sa mini-gunom, ludilo
A sto se Ramba tice, imam utisak da kad nekog nozem ubijes da on eksplodira.
Pa Terminator igra postoji To mi je bila prva igra koju sam dobio kada sam kupio novi racunar negde pred kraj 2003. godine
Ostao sam bez reči. Ali ona figura… Ta faca… Ovo će sigurno biti XGD2 igra, i biće urnebesna
Negde sam procitao neko je iz sprdnje napisao da je igra pravljena na Potato Engine
Jel mi se cini ili je nisanjenje jako cudno u rambu?
Ahaha, stvarno Potato engine. Full 480p rezolucija.
Salim se, al ne svidja mi se sto su 3 filma ubacili u jednu igru, bolje da su se potrudili oko prve, pa ako prodje da onda prave nastavke.
Zasto je nisu stavili u obliku XBLA? Veci im je trosak ovako… Ovo nije Rambo, ovo je ‘Bambo’
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Grafikai nisanjenje mi deluje kao da je na Wii-u Cak sam i bio ubedjen da jeste, dok nisam video na kraju za koje platforme se pravi…
Kao igra za mobilni OS
HAhahahahahha joj hahhhaahhahahah…WTF hahahahahahha, pucicu, upravo video i umirem…Ne znam za vas, ali je nestrpljivo cekam univerzalni vojnik game
mene podseca na ovo
Btw svi rambo filmovi su sa preteranom dozom krvi i rasprsivanja neprijatelja, jer jelte rambo nikad nije koristio nromalan mitraljez vec je skidao one sa kamiona, dzipova, helikopter, sve neki .60 kalibar i veci hehehe pa kad puknes na nekog odmah ga raspori hehehe
Ako je i bilo sumnje, sada su otklonjene. GOTY sigurno, nema sta!
tvrdim da ce da bude zesca igra nego COD heheheh, ako naprave ovaj 2 deo igre po drugom delu filma, sunjanje u blatu i luk i strela za stealth, ihhhh ima da se igra samo tako, cisto iz respecta prema Silver Testelone-u
E ovo je pravi next gen level
Koliki god da je ovo otpad od igre, ja moram da odigram, ipak su to nenad****vi filmovi bili
Rambo izgleda kao 3D karikatura, verujem da ce igra biti zesci gubitak za developere jedino da Stalone nije finansirao ovo pa ona sta ga briga… Zasmejao me je ovaj treiler