Rambo: The Video Game novi gameplay trailer

https://youtu.be/RkIUl1e7D0g

Ima vecu destrukcije nego CoD:Ghosts:D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Rasprskavajući baloni od krvi i mesa? Wtf?

pre neki dan sam sa nekime pricao da nam fali samo RAMBO igra heheheheh and voila :slight_smile:

e sada Terminator nam treba, takodje… ne moze bez toga nikako heheheh

Terminator odavno izasao hehe, secam se kad sam igrao na pc-u, skynet protiv pobunjenika, jos posle pri sredini/kraju runde otkljucam terminatora sa mini-gunom, ludilo :smiley:
A sto se Ramba tice, imam utisak da kad nekog nozem ubijes da on eksplodira.

Pa Terminator igra postoji :stuck_out_tongue: To mi je bila prva igra koju sam dobio kada sam kupio novi racunar negde pred kraj 2003. godine :smiley:

Ostao sam bez reči. Ali ona figura… Ta faca… Ovo će sigurno biti XGD2 igra, i biće urnebesna

Negde sam procitao neko je iz sprdnje napisao da je igra pravljena na Potato Engine :smiley:

Jel mi se cini ili je nisanjenje jako cudno u rambu?

Ahaha, stvarno Potato engine. Full 480p rezolucija. :smiley:
Salim se, al ne svidja mi se sto su 3 filma ubacili u jednu igru, bolje da su se potrudili oko prve, pa ako prodje da onda prave nastavke. :smiley:

Zasto je nisu stavili u obliku XBLA? Veci im je trosak ovako… Ovo nije Rambo, ovo je ‘Bambo’ :stuck_out_tongue:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Grafikai nisanjenje mi deluje kao da je na Wii-u :smiley: Cak sam i bio ubedjen da jeste, dok nisam video na kraju za koje platforme se pravi…

Kao igra za mobilni OS :smiley:

HAhahahahahha joj hahhhaahhahahah…WTF hahahahahahha, pucicu, upravo video i umirem…Ne znam za vas, ali je nestrpljivo cekam univerzalni vojnik game :slight_smile:

mene podseca na ovo :slight_smile:

Btw svi rambo filmovi su sa preteranom dozom krvi i rasprsivanja neprijatelja, jer jelte rambo nikad nije koristio nromalan mitraljez vec je skidao one sa kamiona, dzipova, helikopter, sve neki .60 kalibar i veci hehehe pa kad puknes na nekog odmah ga raspori hehehe

Ako je i bilo sumnje, sada su otklonjene. GOTY sigurno, nema sta! :smiley:

tvrdim da ce da bude zesca igra nego COD heheheh, ako naprave ovaj 2 deo igre po drugom delu filma, sunjanje u blatu i luk i strela za stealth, ihhhh ima da se igra samo tako, cisto iz respecta prema Silver Testelone-u

E ovo je pravi next gen level :smiley:

Koliki god da je ovo otpad od igre, ja moram da odigram, ipak su to nenad****vi filmovi bili :smiley:

Rambo izgleda kao 3D karikatura, verujem da ce igra biti zesci gubitak za developere jedino da Stalone nije finansirao ovo pa ona sta ga briga… Zasmejao me je ovaj treiler :smiley: :smiley: :smiley: