Radnje za Video igre u Srbiji

(Nisam znao gde da napravim ovaj Thread tako da izvinite ako je pogresno)

Ovaj thread mislim da je trebalo odavno da bude.

Dakle tema je Radnje za video igre (i ostalo) u Srbiji.
Pricajte nam o radnji gde vi kupujete originale,postavite slike,link,adresu itd.
Ja ne znam mnogo radnja van Beograda (a i ne bas mnogo u Beogradu)
Ali evo sta ima:

GameS-Glavno mesto gde ja uglavnom idem da kupujem originale i stvari povezane za nju = Games - Where Shopping Is Fun!

ComputerLandShopGAMES-E ovo sam nedavno poceo da posecujem (jer su dobili 360 igre) ima 4 radnje sirom Srbije (2 u Beogradu) = ComputerLand Games | Naslovna stranica CL Games

Beosoft-Jedna od starih radnji koja se skroz sada raspala (ali koliko ja znam jos uvek radi…negde)Bilo je jedan od najbolji radnji u celoj Srbiji,i bila je na vise mesta. Takodje je Beosoft bio povezan sa casopisom Bonus (najpoznatiji i najbolji Srpski casopis o Video igrama koji je prekinuo proizvodju zbog nekog razloga). = …:::::: B E O S O F T ::::::… (Nema mnogo stvari,i nema Xbox 360)

Eto to je sta ja znam,sigurno ima vise radnja ali ja ne znam za njih.

thepiratebay.org :smiley:

U novom sadu ima:Games u bazaru,tu najcesce kupujem originale,White shop (computer land) na spensu i NS-games na stadionu vojvodine (prodaju sve konzole i pirate za wii psp xbox 360 ps2 xbox1 itd.)
Com trade shop je uzas kada su igre u pitanju,uglavnom,games i white shop najbolje prodavnice igara u novom sadu…Crash je bio savrsen za vlasnike playstationa (bilo kojeg) ali su ga zatvorili i sad je tu white shop…

Da li neko zna gde mogu da poruchim ovo ? Pictures for Afro Samurai (Xbox360
Pretazio sam puno sajtova ali nisam uspeo da nadjem, ako neko zna neka mi javi, bio bih zahvalan puno.

^ Piratski sajtovi. :slight_smile: Igra kida, ali je malo kratka. Kao sto vidim po avataru i ti voli Afro Samuraja. Brilijantan anime.

Ako vec zelis original, izasla je igra i u evropi i slicno tako da mozes naruciti sa interneta.

Hmm… Ja sam naishao na par mesta, ali je nemaju na lageru -.-

BTW: Josh mi nije fleshovan Slim, skoro sam ga uzeo pa razmishljam dal’ uopshte da odradjujem to.
Ako naletish na neki sajt gde je imaju, bio bih ti zahvalan ukoliko mi javish…

Shta reci igra krca (Igrao kod ortaka na ps3), epizode i film takodje !