Jutros pripremnjen tekst, cekao novi forum
Presao juce QB. Klasican sindrom dobre igre, sto sam vise igrao vise mi se svidjala. Kao highlights bi izdvojio sekciju na mostu koja je naroctio zanimljiva sto se tice gameplaya, i najupecatljiviji momenat meni - prolazak/ulazak u vremensku masinu po prvi put. Masina je dizajnirana kreativno i spor je build up, a onda kad se to desi osecaj je odlican, pogotovu sto je mi je ovo valjda prvi uluzak u takvu masinu u zivotu sa karakterom kojeg kontrolisem.
Sa tehnickog aspekta, i dalje me impresioniraju svi oni efekti prelamanja vremena, uvek ih koristim i gde ne treba, cisto zbog vizuelnog uzitak. Iako je ne pocetku potrebno navikavanje na borbu, kasnije kada moci srastu sa tobom i naucis da ih koristis tacno kada treba, manje je izazovan kombat, cak i sa jacim neprijateljima. Makar se tako cini u prva 4 act-a, a onda igra sve nadoknadi u zadnjem act-u, gde te u nekim susretima neprijatelji posteno namuce.
Ali da se ne zavaravamo, definitivno je zvezda igre prica! A prica je spektakularna. Iako se na povrsini cini kao linearna zaokruzena celina, ipak je dovoljno komplikovana i uvrnuta, sa sve mind bending krajem. A takva i treba da bude prica sa time travel tematikom; da te tera na razmisljanje i preispitivanje svega sto si video. A sto vise i dublje razmisljas, otvaraju se nova pitanja. Za potpuno razumevanje pozeljno je citati sve dokumenta i e-mailove rastrkane po igri, mada njih ima previse i zahtevaju dosta vremena.
Evo jednog lepog sumiranja price koje sam nasao na netu:
Sto se tice live action serije, nije nepohodna za povrsinsko razumevanje price, mada vise nego pozeljna za kompletan uzitak. Pruza zanimljivu perspektivu iz ugla antagonista igre, i savrseno se uklapa na kraju sa primarnim storyline-om. Odluke koje donosis u toku igre pruzaju razne varijacije price, ali vode do istog cilja.
Ogromna preporuka! Igra je savrsen spoj medija kojih volimo i must play za sve sa odgovarajucom platformom.