Od 1:20 krece gameplay
Cek, jel ovo jedna od onih ekskluzivnih igara koja ce kao imati pratecu tv seriju? MS bolje i od toga da odustane, nece se s tim usreciti. Sto se trejlera tice, nisam nesto pao na dupe. S’alright. Dobra je fora sa zamrzavanjem vremena.
Pošto ovo neće biti na E3, Microsoft sigurno ima dosta stvari za prikazivanje. Alan Wake je po meni naj igra za 360 tako da imam odličan utisak na osnovu vidjenoh da ova igra postigne slične rezultate, mislim da je TV serija implementirana u samoj igri…
Igra izgleda nevidjeno dobro. Prava next gen ekskluziva.
I dalje mi ne deluje kao nešto posebno, jer nisu u osnovi ništa ni prikazali od igre. A i debilno mi je to da povezuju sa serijom išta, pogotovu nakon Defiance. Igra je bila ok, dok je serija bila ******, a pokušaji da se povežu dešavanja iz igre sa serijom i obrnuto su bili užasni, i čak uništavali kontinuitet i integritet oba medijuma. Bolje da se fokusiraju samo na igru. Takođe: Monarch? Rekao sam i prošli put, ali moram opet. Debilnije ime za kompaniju/agenciju/organizaciju nisu mogli da smisle.
A evo i jednog gifa iz trejlera:
Monarch se npr. meni sviđa tako da to u principu nema veze sa samim kvalitetom igre, to je naziv nečega, što se serije tiče dok ne objave detalje možemo samo da nagađamo kakav će biti koncept…
Meni ovo super izgleda videcemo jos ima do izlaska ali obecava jako 
Naravno da ime zle organizacije, ili šta već ne utiče na kvalitet igre, ali je moglo biti nešto maštovitije, recimo, uporedi Monarch sa Abstergo, šta bolje zvuči? Kao neka organizacija/agencija, šta god? Ok, shvatam da koriste to ime u kontekstu monarhije ili vrste leptira, verovatno ovo drugo, jer se tokom trejlera staklo pretvara u leptira, ali opet, malo maštovitije ime nije na odmet. A i od svega navedenog, to me najmanje brine, malo bode oči, ali ne u toj meri kao drugi potencijalni problemi.
Dok ne vidimo pravi GP u avgustu ne možemo znati ništa o oventualnim problemima, za sada meni deluje baš dobro, ako neki studio meni jos uvek uliva poverenje to je remedy…
Jesam ja jedini koga ovo malo podseca na uncharted ? 
Nezz po cemu:hm
Mozda jer su oba glavna lika muskarci 
Video je kako lik puzi uz sipku i odmah ga je podsetilo na uncharted…
Auuu, e ovo je console seller! Sviđa mi se i nadam se da će ispuniti iščekivanja kao što je Alan Wake u svoje vreme uradio.
Послато с’ моје Нексус Пет’це
Odlicno izgleda, cini se kao dobra avantura. A ako bilo kako podseca na Uncharted to moze biti samo kompliment 
Ovo sa zamrzavanjem vremena moze izroditi neke epic momente. Uglavno, ja sam excited za ovo!
Jedino sto sve u ode '15-tu, izgleda da ce Batman da izvadi ovu godinu 
Pu pu pu, jezik pregrizo
Ma nece Batman nikud.
Ja koliko sam shvatio, serija ce biti u samoj igri, ono tipa izmedju misija ce biti epizodice serije. Sto nije lose. Jel neko igrao ili gledao Spartan Ops rezim igre u Halo 4? Ja posto imam RGH konzolu, ne mogu da izadjem na Live, pa sam samo gledao na YT. Izmedju misija su bili kratki klipovi od par minuta. Meni se svideo koncept.