Quantum Break Becomes the Biggest-Selling New IP for Xbox One

Mikrosoft je juče objavio da je Quantum Break postao najprodavanija Xbox igra širom sveta i da je sada zvanično najprodavaniji Mikrosoftov IP ove generacije. Takođe, prošle nedelje Quantum Break je bio broj #1 kada su u pitanju najigranije nove video igre, na nivou cele planete.

Izvor: Quantum Break Becomes the Biggest-Selling New IP for Xbox One From Microsoft Studios

2 Likes

Samo mala napomena u tvom komentaru da je u pitanju “nov IP” kao što i naslov kaže. Dakle najprodavaniji new IP što bi značilo da verovatno nije prodavanija od Halo MCC, Halo 5 ili Gears of War remastera. U svakom slučaju dobra vest, da ne dobijamo samo nastavke proverenih franšiza, nego da imamo i nove igre.

Ja jos uvek nisam uzeo QB, ali jako brzo me moze kupovina ocekivati, posto vidim da je svi zivi hvale. Ma da nisam niti sumnjao u Remedy. Molim boga da samo sto pre najave Alan Wake 2, to ce se morati proslaviti.

1 Like

Oni su tu mislili na potpuno novi naslov, na nešto što nema nikakvu pozadinu kod igrača/kupaca, kao što je to baš slučaj sa franšizama koje si naveo, Halo i GoW. Želeli su valjda da navedu da uprkos tome što se radi o “nepoznatoj” igri, ista jeste uspela bez problema da se probije do prvog mesta po broju prodaja, kada je u pitanju Xbox platforma.

1 Like

Ja mislim da bih morao da se napijem ukoliko bi najavili Alan Wake 2 igru. Inače alkohol uopšte ne konzumiram :joy:

1 Like