Pregledao sam po forumu i nisam nasao ovu temu, pa reko da napisem jedan kratak tutorijal.
Dakle posle odradjivanja RGH hteo sam na svojoj konzoli da pokrenem Fatal Frame 1 i 2, medjutim zbog modovanog hard diska koji koristim na konzoli izlazila mi je poruka da moram da reinstaliram igru bla bla i u sustini bilo je nemoguce pokrenuti. Problem je zbog particije koja se nalazi na originalnom hard disku na kojoj je upisan emulator za prvi XBOX.
Pronadjite fajlove koje ste snimili na usb ili dvd i otvorite folder : HDD Compatibility Partition Fixer, u kom se nalazi fajl default.xex. Pokrenite ga i posle pravljenja particije iskljucite a zatim ponovo upalite konzolu.
Kada se podigne sistem opet udjite u XEX menu i sada folder pod nazivom : compatability prekopirajte na particiju pod nazivom : HddX. (particija se menja na d-pad levo-desno, a meni za copy/paste se otvara u XEX menu na Y).
Jesi imo problema nekad sa regionalnim kodom kod XBOX 1 igara od 4 ja samo jednu uspeo da pustim.
Na forumu niko nema rešenje za ovo ? Nerazumem konzola je JTAG a opet ima problema sa ovim !
Akiris skinuo sam raspakovao i unutra nema iso fajl ,nema ni HDD Compatibility Partition Fixer ni default.xex vec samo Partition 2 BIN datoteka.
U medjuvremenu sam googlao i pronasao i skinuo HDD Compatibility Partition Fixer ali kada pokrenem default.xex izbacuje mi ovo http://imageshack.us/photo/my-images/191/28022012207.jpg/
Posle update-a Dashboard-a,FSD-a i dashlaunch-a na najnovije verzije (16203, 3 rev 483, 3.06) morate ponovo da podesite konzolu da cita XBOX 1 igre sa Hacked Compatibility July 2011.