Push Notifications na forumu

Veće nekoliko nedelja testiramo Push notifications za Android na forumu i ovom prilikom vas obaveštavamo da možete sami, ukoliko želite, ovu funkciju aktivirati na vašem mobilnom telefonu.

Za ovo je potrebno da imate Chrome instaliran. Idete u Preferences > Notifications > Push Notifications > Enable Push Notifications. Kliknete na Save Changes i sledeći put kada vam neko uradi Reply na vaš Post ili postuje u temi koju pratite, na telefonu ćete dobiti notifikaciju i kada kliknete na nju, vodi vas pravo do sadržaja. Da bi to funkcionisalo, potrebno da vam forum bude otvoren u nekom tabu u browseru i to je dovoljno da notifikacije pojave.

Za iOS nažalost ne postoji trenutno besplatno rešenje.

Ovo je super, ali sam ja na iOS-u. Jel to znaci da nepostoji mogucnost na iOS-u ili mora da se plati neka aplikacija kako bi radilo? :slight_smile:

Trenutno ima par rešenja i za iOS, ali treba još malo da istražim i vidim šta je najbolje rešenje. Gledam varijantu da bude normalan app koji se skine sa App/Play Storea i samo me u tom slučaju brine “šta ako posle nekog updatea” sve bude zabagovano. Za ove stvari treba biti 100% siguran da će raditi kao app bez problema. Kada to bude spremno, sa radošću ćemo objaviti. Kada će to biti, trenutno ne znamo ali da bude jasno da gledamo u tom pravcu.

1 Like

Ok, hvala na odgovoru.