Drugar hoće da proda svoj ceramic white PSP, nov i nekorišćen, samo ne može da provali kako se kreću cene. Pitao je mene ali ja isto ne stojim dobro sa informacijama. Jel ima neko ideju kako stoje stvari oko psp-a ovde, kako se kreću cene, da li neko otkupljuje, itd?
Ja imam 8 psp a
Slim je tako? Nov slim u fullu ljudi prodaju za oko 150-180 (psp 2000), 180 - 200 (psp 3000, ali ovaj jos ne moze da se hackuje tako da retko ko ga kupuje). Bolje mu je da ga brze prodaje dok se ne pojavi PSP Go kod nas jer ce onda spusti cenu za slim 3000 na 180 evra za novog u radnji a PSP Go ce biti 250 ili tako nesto kao prvi PSP koji se pojavio.
Da li neko zna kako da ‘ubrick-ujem’ psp?
kada pokusham da ga ukljucim, ona power lampica svetli jedno 5-10 sec., a potom se iskljuci…
inace ‘brick-ovao’ se, jer sam htela da mu ubacim novi cfw:D, ali pri kraju instalacije se iskljucio i od tada ne mogu da ga koristim…
a sledece nedelje idem na more i planirala sam da prebacim neki film-seriju kako bih gledala usput, ali se pokvario…:mad:
ako neko moze da mi odg., ko u Beogradu popravlja psp-e…
izvinjavam se za off-topic, nisam htela da otvaram novu temu…
Big apple na slaviji ti je resenje,odma tu ulicica preko puta meka.
Mozes to i sama, samo googlaj how to make a IXES pandora battery i imas korake sve naj prostije.
Pa ako nema iskustva bolje da ne pokusava.
Ja sam jednom flesovao PSP drugu
Ali ipak je lako ako nece da trosi pare
Flashovanje je lako, samo kopiras flash i original firmware boot i ono samo uradi nand dump i to ti je.
Psp 2000- 200e
Psp 3000- 230e
Barem tako idu cene kod nas u Nisu:D
Inace,Flashovanje psp-a je stvarno mnogo lako:D
imam psp 3000 hackovan,radi punom parom cas i sa nds emulatorom na njemu
inace za one koji bi da flashuju psp 3k skinite ChickHen program sa neta a onda Hen for Gen 5.03 i jako ga je lako hackovati.Naravno samo ako ste na 5.03 firmwaru.
inace cene ovde kod mene za psp su od 19 do 24 000
Ima li ko da prodaje psp 2000 ocuvan,hackovan(hard-mode)???
Imas u Virtual Master ili Virtual Shop kako se vec zove PSP 3000 za 20000 din.
Imam ja, poslao sam ti ponuda na pm.
Posto kazete da je hakovanje psp-a lako,ima li negde dobrog tutoriala za to?Najprostije moguce,u zivotu nista nisam hakovao
imas na youtube-u koliko hoces, ali gomilu i na 80% je sve detaljno objasnjeno… svaka rec, sve…
Jest’,nadjoh.
Da se nadovežem na temu,u pitanju je model psp 2000 slim&lite koji dobijam u zamjeni za nintendo wii pa me interesuje kakva su iskustva korisnika koji su imali taj model i koliko baterija drži kada se igraju igre sa memoirske kartice?
Ekran kod PSP 2000 je bolji nego kod debeljka ali je ghosting i dalje primetan, a baterija bi trebala da ti traje oko 4-5 sati.
Ja sam nov Psp 3000 flesovan, bez garancije, sa 8 gb karticom, 2 igre, futrolom i 2 diska sa narezanim igrama, platio pocetkom prosle godine 14000. Odigrao sam Gow i Kz i posle par meseci ga prodao na Limundu za nepunih 10 e manje, znaci za negde oko 13000 i nesto sitno na aukciji za 10 din, pa dokle dogura. Sto se tice tehnike generalno, uvek sam lepo tamo prolazio sa prodajom stvari, izvukao sam cesto para i vise no sto sam ocekivao, ako ne nadje kupca, ili ako ga nije vec nasao do sada, moze tamo da pokusa.
Zamolio me drug da pitam, jel se mogu kod nas naci 16gb kartice za psp i jel bitno ko je proizvodjac kartica ili sve sljakaju?
Mogu da se nadju naravno ali mislim da su prilicno skupe, tipa 70-80e. Mozda bi mu bolje resenje bilo da uzme Pro Duo adapter koji prima microsd kartice koje su dosta jeftinije, i za upola novca dobije isti kapacitet.