PSP gaming

Zanima me jel’ neko sa foruma poseduje PSP i jel igra preko infrastructure online igre?

Ja sam ponosni vlasnik PSP-a od decembra :slight_smile: Jos se upoznavamo :smiley: :smiley: :smiley:

Hahahh ja od januara. Takodje ponosni. :smiley:

Nego jel si igrao nekad preko infrastrukture?

Infra…cega? :slight_smile: Salim se, samo offline jarane :wink: Meni PSP ima ulogu umjesto novina, knjiga ili casopisa kad idem u WC, relaksacija posle sexa (ko ce se maziti i pricati bzvz), provociranje cimera (covjek mrzi sve digitalno iako ima iPhone ?!) i jutarnja gimnastika :slight_smile:

Nisam ljubitelj jRPG-ova pa tako da ga ne igram puno OSIM sto sam odmah presao GoW Chains of Olympus i Ghost of Sparta i jos par igara - morao sam :slight_smile:

Imam ga već nekoliko godina, može da se igra preko WLANa lokalno (sa 2 ili više PSP-a) ili ako prikačiš PSP na router onda možeš i neke igre na netu.

Nisam odavno igrao preko neta, ali znam da Tony Hawk, Killzone, Motorstorm, Fifa Street 2, Fifa i Marvel mogu da se igraju.

Ako ste za, možemo da se dogovorimo pa da probamo Tony Hawk (mnogo zabavan) ili neku drugu igru da igramo preko Xlinkkaija.

Otisli ste u debeli OFF topic, drzite se teme, sav off pobrisan!!!

aahahahhahahha pa ti ga bas racionalno koristis. :smiley:

Ja sam za. :DImam Motorstorm jedino za sada da igramo preko neta,mogli bismo da odaberemo jednu pucacinu takodje npr Metal Gear Solid: Portable Ops. Da isprobamo prvo Motorstorm i tu pucacinu pa da vidimo da prosirimo asortiman? Ako se slazes… :smiley:

sto se mene tice cim uzmem da,nemam nista protiv :wink:

samo ti kazi kad budes uzeo,nego danas do 19h mogu da igram psp preko online-a,javite se ako neko hoce?