Zanima me jel’ neko sa foruma poseduje PSP i jel igra preko infrastructure online igre?
Ja sam ponosni vlasnik PSP-a od decembra Jos se upoznavamo
Hahahh ja od januara. Takodje ponosni.
Nego jel si igrao nekad preko infrastrukture?
Infra…cega? Salim se, samo offline jarane Meni PSP ima ulogu umjesto novina, knjiga ili casopisa kad idem u WC, relaksacija posle sexa (ko ce se maziti i pricati bzvz), provociranje cimera (covjek mrzi sve digitalno iako ima iPhone ?!) i jutarnja gimnastika
Nisam ljubitelj jRPG-ova pa tako da ga ne igram puno OSIM sto sam odmah presao GoW Chains of Olympus i Ghost of Sparta i jos par igara - morao sam
Imam ga već nekoliko godina, može da se igra preko WLANa lokalno (sa 2 ili više PSP-a) ili ako prikačiš PSP na router onda možeš i neke igre na netu.
Nisam odavno igrao preko neta, ali znam da Tony Hawk, Killzone, Motorstorm, Fifa Street 2, Fifa i Marvel mogu da se igraju.
Ako ste za, možemo da se dogovorimo pa da probamo Tony Hawk (mnogo zabavan) ili neku drugu igru da igramo preko Xlinkkaija.
Otisli ste u debeli OFF topic, drzite se teme, sav off pobrisan!!!
aahahahhahahha pa ti ga bas racionalno koristis.
Ja sam za. :DImam Motorstorm jedino za sada da igramo preko neta,mogli bismo da odaberemo jednu pucacinu takodje npr Metal Gear Solid: Portable Ops. Da isprobamo prvo Motorstorm i tu pucacinu pa da vidimo da prosirimo asortiman? Ako se slazes…
sto se mene tice cim uzmem da,nemam nista protiv
samo ti kazi kad budes uzeo,nego danas do 19h mogu da igram psp preko online-a,javite se ako neko hoce?