Nikako infamous,sem ako ne uzimas igru zbog mp-a!LBP + dead nation
inace ne kazem da infamous nevalja,cak naprotiv igra mi je pregotivna,ali ako vec koristite sony i legalu koj ce vam igra bez mp-a…
Nikako infamous,sem ako ne uzimas igru zbog mp-a!LBP + dead nation
inace ne kazem da infamous nevalja,cak naprotiv igra mi je pregotivna,ali ako vec koristite sony i legalu koj ce vam igra bez mp-a…
Juce sam skinuo demo Infamous 2 i bas sam se zagrejao. Taman sam se ustosio sa komandam i poceo da se zagrevam za akciju kad ono titl… Thank you for playing bla bla bal bal.
Nije mi problem da li igra ima MP ili ne. Za nedelju dana cu imati da biram sta cu. Black Ops, KZ2, KZ3, Uncharted2, za PC Battlefield BC2. Gledam igru sa pricom. Hocu da udjem u neki plot. Infamous mi se cini kao veci plot. Videcu jos. Ne znam ni kad pustaju taj Welcome Back program. Juce je proradio store. Kazu da ce biti very soon… ali niko ne daje tajming.
Za prvu igru sam vec odavno siguran… Dead Nations.
Drugari uzeo sam i ja ps3. Dodajte me u prijatelje, nick mi je kicba
Kako je welcome back program poceo, ajd jos jednom… sta uzimate?
Ja sam uzeo Dead Nation a za drugu… uf bre ne znam. Mislio sam sinoc da sam se odlucio ali ipak nisam Mrtva trka izmedju Ratcheta i Infamous-a. Nije mi bitno za drugu igru da ima MP.
Kicba dodajem te oma ! I samo jos jedan quick info… sledeci vikend mi stize Black Ops i verovatno KZ3.
Svukoh sve sem R&C do sada, mada sam ga igrao odavno i nisam ni siguran ima li svrhe skidati ga, kada ga necu verovatno ni igrati :?
Ja sam ga igrao na PS2 i igrao sam onaj prvi deo na PS3,dobar je R&C malo za promenu,ovako za opustanje.
Au al sam se smorio. Skinuo infamous i hteo jos jednu igru, ali ne da mi da izaberem?!
Mozda zato sto sam izabrao i psn+ ponudu i skinuo burnout paradise u okviru plusa free? Jel moguce da su tako napravili nikoga ne obavestivsi, ako izaberes plus gubis pravo na jos jednu igru, ili su jos gluplje napravili da se izbaguje sistem kad skines jednu igru… Strasno. PSN je takav fail.
Nije fail. Treba da odes na account management=>bla bla=>active services i da nadjes tamo welcome back programme. Ovo je otprilike, ne secam se tacno opcija, uglavnom i ja sam se istripovao prvi puta kad sam odabro jednu igru i izasao iz storea.
Ma gde nije fail, zar treba da idem u neke setingse i da hakujem konzolu da bih dosao do druge igre. Hvala covek, ne bih ni za sto godina pronasao. Znaci, ide se u account management pa transaction management pa active services i onda se tek odatle bira druga igra.
Uzeo sam Little Big Planet kao drugu igru. Prodao sam nakon sto mi se pokvario ps3 ne odigravsi do kraja, i hocu uskoro da kupim drugi deo, ali mislim da ovaj biser treba ipak imati u kolekciji, kad je vec dzabe.
Sta su ostali izabrali?
Sta bre pricate vi ??!
Udjes u Store, imas Welcome back, kao kupis prvo PSN+, imas da kupis game 1 i game 2, i onda biras koju igru hoces, nikad lakse.
Da, ali ako recmo kupis Game 1 i ne odaberes igru odmah vec izadjes iz storea, kad se vratis nema vise opcije Game 1.
Nemam pojma, ja sam imao samo problem prvih dana sa PSN-om jer je navalilo 50 miliona ljudi da skida free igre, inace sve je proslo glatko posle toga.
E, i ne radi mi uopste zvuk u Burnoutu, wtf?
Sto je najgore, ako se dobro secam ja nisam ni izasao iz storea. Samo se nista nije desavalo kada kliknem na welcome back. Da, bilo je problema na pocetku ali izgleda da jos uvek postoje… Nema veze, skinuo sam LBP.
Inace, kako infamous lose izgleda, jao…
Koji si PS3 hater!
Infamous je odlicna igra, na pocetku je max dosadna, ali posle je sve bolja, kraj fenomenalan, plus mozes da igras kao GOOD & EVIL i igra se dosta razlikuje.
Aman covece izasli su danas Shadow of the Deamned i Fear 3, i ja pored toga treba da igram Infamous I to dva puta, kao dobar i zao…
Ja sam downloadovao 4 igre (imam 2 accounta): Litle Big Planet, Infamous, Dead Nations, Ratchet and Clank: Quest for Booty.
Vi koji niste, dodajte me za prijatelja, nick: kicba
Hocemo, ionako treba da igramo fifu. Jel mogu da se sheruju igre? Ako mi sherujes dead nation mozda mozemo da igramo u coopu.
Treba da proverim, ali mislim da sam dead nation skinuo sa naloga koji nisam serovao ni sa kim, pa ako nisi nasao do sada igru, ako je to taj nalog za koji mislim da jeste, mogu da ti dam da skines igru
Kul bro! Ako nekom treba lbp ili infamous, naravno… Ima neko Wipeout HD, to bih isto probao