PSN Welcome Back programme

Now that certain PSN services have been restored and you’re once again enjoying online gaming, it seems a good time to confirm what is being offered as part of the Welcome Back programme.

Once we restore PlayStation Store, which will be just a little while longer, you will have the opportunity to claim your Welcome Back gifts. Please note that the Welcome Back programme is only available for those countries with access to PlayStation Store*.

All existing PlayStation Network members will be able to access the following from PlayStation Store*:

Two PS3 games from the following list:
LittleBigPlanet
Infamous*
Wipeout HD/Fury
Ratchet and Clank: Quest for Booty
Dead Nation*

For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list:
LittleBigPlanet PSP
ModNation PSP
Pursuit Force
Killzone Liberation*

• 30 days free PlayStation Plus membership for non PS Plus subscribers*

• Existing PlayStation Plus subscribers will be given 60 days free subscription.

• For existing Music Unlimited subscribers, you will be given 30 days free subscription.

• We are working on a Welcome Back offer in PlayStation Home and will share that when it is confirmed.

I would like to thank all of the developers and publishers involved in this programme for their support in making this happen. We certainly couldn’t have done it without you.

You will be able to access this content once PlayStation Store comes back online and we are doing everything we can to make that happen as soon as possible.

Thank you for your support and keep checking back on the blog for more information.
For eligibility for the welcome back programme consumers must be an account holder on 20 April 2011. Specific details about these offers and eligibility requirements will be posted as the services go live. All existing PSN registrants have 30 days from when the welcome back programme goes live to redeem their content.
For the German market, InFamous and Dead Nation will be replace with Super Stardust HD and Hustle Kings in the selection of PS3 games.
For the German market, Pursuit Force and Killzone Liberation will be replaced with Everybody’s Golf 2 and Buzz Junior Jungle Party in the selection of PSP games. Killzone Liberation will not offer online gameplay functionality.
Access to the 30 days free PS Plus subscription is only available for those countries where PS Plus is offered. You will have access to the PS Plus content planned for May for 30 days. Access to the free games and exclusive features finishes at the end of the 30-day subscription period. Anything you buy with exclusive discounts, dynamic themes and premium avatars are yours to keep forever.

Ajde Sonijevci… sta cete uzeti ? Ja uzimam 100% Dead Nation jer ima i co op hot seat i online co op. Za drugu igru ne znam jos.

Ja Wipeout HD + jos jedna. Mislio sam LittleBigPlanet, al sad kad kazes da je Dead Nation dobar za multy, hmmmm, moracu da razmislim debelo…

Baci pogled. Sto je jos lepo mozes svoju muziku da ubacis… znaci neki death metal i klanje moze da pocne.

YouTube - Dead Nation Review by Gmoney

Dead Nation je odlicna igra! Presao sam je s ortakom pre mesec dana mozda… Jeste da je L4D klon i da traje bas kratko, ali je mnooogo zanimljiva… Ne preporucujem igranje s nekim likom online, samo u lokalu… Wipeout je zanimljiva na par sati i brzo smori… Infamous me isto nije odusevio… Mislio sam da ce biti dosta zanimljivija, ali nije nazalost… LBP je odlican, ali ko to jos nema? :slight_smile: To mi je jedna od prvih igara koju sam nabavio i jedna od najjacih za drustvo… Ratchet and Clank: Quest for Booty i Dead Nation… Ja bih verovatno tako uzeo… Ko hoce da iskoristi maksimalno ovaj dz. dll onda Ratchet and Clank: Quest for Booty i Infamous. :party:

Ja nemam LBP a Ratchet and Clank serijal mu dodje kao nesto sto se vezuje jos od prvog sonija (ako se ne varam)… hmmm majku mu !!! jos uvek ne mogu da se odlucim. Moracu jos malo da prosetam po You Tube-u. U svakom slucaju hvala za preporuku.

Uh a koliko su veliki ti fajlovi ?

Ja cu uzeti LBP i R&C

Da li neko uopste zna kad ce barem okvirno proraditi PSN Store ?

Little Big Planet 7.64GB
Infamous 6.65GB
Dead Nation 1.42GB
Ratchet and Clank: Quest for Booty 2.90GB
Wipeout HD + Fury 1.98GB

Ovo su velicine ripovanih igara za cfw… Predpostavljam da su razlicite velicne, ali ovo je nesto okvirno, cisto da znate odpr…

Neznam dal si igrao InFamous ako nisi preporucio bi ti da ga uzmes jer igra je stvarno EPIC prica je fantasticna,veruj mi neces pozaliti jer igra je u rangu sa Unchartedom.

P.S. Ja stvarno neznam sta cu uzeti jer sam skoro sve igre sa liste igrao.

Evo lista sa US accounta posto vidim da ovde ne pise:
All PlayStation Network customers can select two PS3 games from the following list. The games will be available for 30 days shortly after PlayStation Store is restored and can be kept forever.
1.Dead Nation
2.inFAMOUS
3.LittleBigPlanet
4.Super Stardust HD
5.Wipeout HD + Fury

U biti sve isto samo ovde umesto Ratchet and Clanka ima Wipeout HD + Fury

^ ameri dobijaju Super Stardust HD umesto R&C.

^ Da,Super Stardust HD umesto Racheta

Joj glava me zabole. Dobro je pa bar znam jednu igru koju cu sigurno uzeti. E sad vise ne znam za drugu. You Tube nije bas puno pomogao mada je inFAMOUS izbio kao vrlo moguca opcija. Huh bre !!!

EDIT: Ej bre ljudi… nemo se zezate. Dead Nation je pod obavezno :slight_smile: Zezam se naravno :slight_smile: Na YT-u je svi hvale da je dobra pucacina. Prica ko prica je standardna zombi prica ali grafika, gameplay efekti, mogucnost upgrade-a oruzija i oklopa… nahvalishe je.

Kolega veruj mi InFamouse je jednostavno naslov koji se NE propusta:).Igra je u fazonu sa Unchartedom,u 6 mesecu izlazi drugi deo jedva cekam :tap:

Za sve vlasnike i ljubitelje PS3 :

Sony je najavio projekt PSP Remaster, kojim će se PSP igre preraditi da se u HD verziji prebace na PlayStation 3 konzolu. Prva u nizu će biti Capcomov Monster Hunter Portable 3rd HD Ver., a nakon nje bi trebale uslijediti neke od najpoznatijih PSP igara. Pored HD efekta, PSP igre će na PS3 konzoli dobiti podršku za DualShock 3, te čak i stereoskopski 3D prikaz gdje to bude moguće. Simpatična osobina ovih igara će biti to što će se Save Games fajlovi moći prebacivati sa PS3 na PSP i obrnuto, pa će se igre moći nastaviti igrati na bilo kojem uređaju.

Novosti iz Sony-a i pikusaj obnove poverenja i kompenzacije za ucinjeno :

Sa ciljem da povrati dio izgubljenog povjerenja gamera (i njihov novac), Sony je ponudio korisnicima besplatno korištenje AllClear ID PLUS zaštite protiv krađe identiteta za PSN i Qriocity korisnike. AllClear ID PLUS je vrhunska zaštita identiteta koja koristi naprednu tehnologiju sa zaštitnim upozorenjima. Pored toga, štiti od krađe identita.

Ponuda važi dvanaest mjeseci, a trenutno je dostupna samo onim koji su imali aktivni PSN račun 20. aprila ove godine i nastanjeni su u Americi. Nije poznato hoće li ista ponuda biti dostupna naknadno i u ostatku svijeta.

Last news iz Sonija:

Full PlayStation Network Services, Including PlayStation Store And Voucher Code Redemption, To Be Restored By The End Of The Week.

Za vise informacije bacite okce ovde:
Full PlayStation Network Services, Including PlayStation Store And Voucher Code Redemption, To Be Restored By The End Of The Week – PlayStation.Blog.Europe

To bi trebali po defaultu da nam nalozi po povratku store-a budu psn+ sledecih 30 dana?

Razmisljam da skidam neke dlcove :hm

Sta bih od igara skidao nemam pojma iskreno, verovatno cu Lbp koji ljudi hvale i dizu u nebesa. Ja pokusao pre godinu i kusur da ga igram, nisam mu ni nesto mnogo sanse dao, ali se secam da mi se nije svideo, tako da cu njega verovatno da probam i Dead nation.

Ako bih uzeo ponovo ps3, uzeo bih LBP verovatno, jer sam prodao u medjuvremenu igru, a nisam je odigrao ko covek… Ta igra zasluzuje dizanje u nebesa, ali nekako mi je vise za igranje sa svojim klincem (koga nemam, kao ni PS3 ni samu igru, haha) i uopste iiiiipak za mladji uzrast. Sve je to lepo i sareno i slatko, ali sam izazov se svodi u ponavljanju istih deonica da bi skupili sve ajteme na nivou, a ja bas nisam neki opsesivni kompletista u igrama. Simpatican je multi, ali pretpostavljam da sada svi igraju drugi deo, i ne drzi bas dugo posle pocetnog odusevljenja i “vidi ih kako skakucu” overall kjutnesa, a i malo je previse haoticno sa zilijardom user created nivoa i nasumicnim upadanjem i ispadanjem igraca u sred neke deonice nivoa… Za drugu igru, mozda ipak Infamous koji sam isto prodao a nisam ni pipnuo. Mada, iskreno govoreci, nesto mi se ne igra ni jedna od te dve igre. Mozda ipak dam sansu Wipeout-u HD koji mi se svideo ono malo sto sam igrao na mom takodje bivsem PSP-u. Brzopotezni adrenalinski racer je bas ono sto mi treba da odrzim zen fokus u pauzi izmedju Ninja Fruita koji igram ko lud na Iphone-u :smiley: