Psn credit card problem

Na psn store-u sam pronasao playstation plus 14-day trial, i kad sam hteo da to skinem ili sta vec, trazio mi je da unesem podatke o kreditnoj kartici. Probavao sam da izlupetam neke brojeve, jer sam mislio da mi nece biti potrebni tacni podaci, jer je besplatno, ali ispostavilo se da nije bas tako. E sad problem je sto sam ja stavio UK region, a koliko sam shvatio citajuci komentare na forumima, sad su ostriji po pitanju provere kartica. Napravio sam novi acc, ali jedino sto sam za region nasao da je ovde u blizini je Hrvatska. Tu sam probao sa podacima sa majcine kartice, ali nije hteo da mi prihvati. Pa me zanima, da li neko zna kako se to moze zaobici, koji podaci mogu da se unesu da mi pusti to da skinem, ili, znam da nije bas mala stvar koju trazim, da mi neko ko ima podatke za UK region da svoj broj kartice, samo da skinem to, i odmah cu izbrisati sa naloga i zaboraviti :smiley:

Hahahaha, i jos kreditnu…sumnjam da ima takvih…pa sta ne pitas caleta ili kevu da ti daju karticu.

Pa pokusao sam, ali njihove kartice su registrovane na Srbiju, a Srbije nema kao podrzani region, mislio sam neko cija je kartica registrovana na UK region. Znam da verovatno niko nece, ali reko’ daj da pokusam. :smiley:

Imaju neki problem sa ubacivanjem kartica, ne uspeva ni ljudima koji žive u UK.

Sent from my LT30p using Tapatalk

bez bilo kakve uvrede ali pobedio si ovime :), ajde podji od sebe, ali dobro razmisli, da tebi neko preko interneta dakle, trazi tvoju karticu, da eto samo nesto skine, plati i eto da je zaboravi? Jel da da zvuci kao SciFi movie :smiley:

Ja imam i UK i US nalog :rock:

Na UK prebacujem preko registrovane kartice otp banke … a za US sa kartice prebacim pare na moneybookers, i onda sa nekog sajta kupim kodove preko moneybookersa. Nekad su jedni a nekad drugi bolji… mada mi se cini da je na US jeftinije dosta,cak i godisnja pretplata… plus stalno daju neke akcije.
Lepo pazarim preko US naloga, i posle se konektujem na moj glavni UK nalog i sa njega igram igru koju sam skinuo preko US… .i za sad sljaka :emoticon-0100-smile

ja sam iskoristio tih 14 dana na UK bez problema, i to bas kad je bila akcija,pa sam uzeo mass effect trilologiju dzabalesku, plus tomb raider i hitmana … sve na snizenju… .da i ni no kuni :slight_smile:

hahaha znam ja da je tako. Ali mozda se nadje neka dobra dusa da mi pomogne :smiley:

ali to je bilo ono, ako bas nista drugo ne moze. I mene pre zanima, ako ima neki nacin da se to sa karticom zaobidje, s obzirom da ovo sto meni treba je besplatno