PS4 - Sony počinje otkrivanje hardvera / teaser

https://youtu.be/PIZx5FytEPY

1. jun datum kada ćemo videti PS4 kako zaista izgleda.

Nista ovo nije slucajno,vidi se da su pametni i da su planirali da izbace ovako nesto bas pred MS konf.

Sent via S4 I9505 using Tapatalk 2

za to ne treba velika pamet,ko je koliko pametan i ko je doneo prave poteze znace se tek sledece godine pred novi E3…

Laži, rekli su da nisu kreirali kutiju :stuck_out_tongue: Ovo mi deluje kao PS3 Slim, barem kolko se videlo u tih par sekundi

ne deluje kao slim jer se u jednom kadru vidi ostra oborena ivica, a to nemas nigde na slimu… nijednom slimu :slight_smile:

“Nothing is true, everything is permitted.” :smiley:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Mislio sam na veličinu

pa logicno je valjda da su sada manji svi cipovi ne krecu kao pre od 90nm proizvodnje vec od 40nm i nize, samim tim ne moraju da prave kabasto kuciste… ako se ne varam njega valjda rade u 32 ili 28nm tako nesto

Rekose da nece napraviti kutiju…:D…Ocekivao sam neku loptu ali izgleda da ipak napravise kutiju.

Ma trougao, mada bi to opet, u neku, ruku, bila kutija, malo su se zaj*bali sa tom izjavom :smiley:

Ko sto sada niko nije radio na razvoju novih konzola :wink: to ne moze da se uradi preko noci, mora da se projektuju ploce konzole a po njoj i case ili ti izgled, pa jos mora proizvodnja da se isplanira pred izlazak nove generacije ima tu dosta toga zbog cega mora to biti uradjeno :wink:

Error Tapatalk 2

Zaoštrava se …

E moj derane, kad tako zboris, nemas ti pojma sta je marketing. Koliko jedna crtica, izmena reda reci u recenici na reklami ili jedan dan znace u marketingu. Iza toga stoje citavi timovi ljudi. Mozga se i radi dan i noc.

Baš tako …

Au videa jbt!

Posle, kad pričam klincu, “Čitaj, čitaj, širi rečnik, širi poglede, više znaš=više vrediš!” kažu mi da sam lud …

A svuda, svakodnevno, nailazimo na primere koji odaju i nesvesno koliko ljudi slabo znaju sa rečima …

Iz druge teme:

Jer bilo nesto oko cena
… Mislim ???

Odgovoreno mu je, ali rečenica kao takva uopšte nije pitanje …

Da li neko može da zameri KokaKola kompaniji zato što mnogo troši na marketing? :slight_smile: :slight_smile:

Što bi rekako kolega gore:

Iza toga stoje citavi timovi ljudi.
a ja bih dodao : To je čitava nauka …

Ne mogu sada da pronađem klip, kad riba parkira auto, pa češe, pa tamo, pa vamo …
I kad se konačno uparkirala, otvara vrata i BAM!!! … parkirala vrata do zida …

I onda dole izadje natpis:

" ONA će izaći na glasanje … Izađite i VI !!!"

Klip je ono, ODUŠEVIO me …

Neću više da off-ujem,