- jun datum kada ćemo videti PS4 kako zaista izgleda.
Nista ovo nije slucajno,vidi se da su pametni i da su planirali da izbace ovako nesto bas pred MS konf.
Sent via S4 I9505 using Tapatalk 2
za to ne treba velika pamet,ko je koliko pametan i ko je doneo prave poteze znace se tek sledece godine pred novi E3…
Laži, rekli su da nisu kreirali kutiju Ovo mi deluje kao PS3 Slim, barem kolko se videlo u tih par sekundi
ne deluje kao slim jer se u jednom kadru vidi ostra oborena ivica, a to nemas nigde na slimu… nijednom slimu
“Nothing is true, everything is permitted.”
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Mislio sam na veličinu
pa logicno je valjda da su sada manji svi cipovi ne krecu kao pre od 90nm proizvodnje vec od 40nm i nize, samim tim ne moraju da prave kabasto kuciste… ako se ne varam njega valjda rade u 32 ili 28nm tako nesto
Rekose da nece napraviti kutiju…:D…Ocekivao sam neku loptu ali izgleda da ipak napravise kutiju.
Ma trougao, mada bi to opet, u neku, ruku, bila kutija, malo su se zaj*bali sa tom izjavom
Ko sto sada niko nije radio na razvoju novih konzola to ne moze da se uradi preko noci, mora da se projektuju ploce konzole a po njoj i case ili ti izgled, pa jos mora proizvodnja da se isplanira pred izlazak nove generacije ima tu dosta toga zbog cega mora to biti uradjeno
Error Tapatalk 2
Zaoštrava se …
E moj derane, kad tako zboris, nemas ti pojma sta je marketing. Koliko jedna crtica, izmena reda reci u recenici na reklami ili jedan dan znace u marketingu. Iza toga stoje citavi timovi ljudi. Mozga se i radi dan i noc.
Au videa jbt!
Posle, kad pričam klincu, “Čitaj, čitaj, širi rečnik, širi poglede, više znaš=više vrediš!” kažu mi da sam lud …
A svuda, svakodnevno, nailazimo na primere koji odaju i nesvesno koliko ljudi slabo znaju sa rečima …
Iz druge teme:
Jer bilo nesto oko cena
… Mislim ???
Odgovoreno mu je, ali rečenica kao takva uopšte nije pitanje …
Da li neko može da zameri KokaKola kompaniji zato što mnogo troši na marketing?
Što bi rekako kolega gore:
Iza toga stoje citavi timovi ljudi.
a ja bih dodao : To je čitava nauka …
Ne mogu sada da pronađem klip, kad riba parkira auto, pa češe, pa tamo, pa vamo …
I kad se konačno uparkirala, otvara vrata i BAM!!! … parkirala vrata do zida …
I onda dole izadje natpis:
" ONA će izaći na glasanje … Izađite i VI !!!"
Klip je ono, ODUŠEVIO me …
Neću više da off-ujem,