Pozdrav,ovako imam ps4 I popunio sam hard disk od 500 gigabajta,a nebi zeleo brisati digitalne igre i opet skidati ,sta mi mozete preporuciti? Da li da kupim hard disk od 2 TB I da zamenim ,ali ako to uradim da li je moguce prebaciti sve sa starog hard diska na novi taj? A ako nije to moguce ,da li onda da ovaj popunjen hard disk ostavim i dodam ovaj od 2 TB I onda samo menjam hard diskove u zavisnosti koje igrice mi se igraju ,malo je to komplikovano ,ali bi zeleo rado cuti sta mi preporucujete.Po mogucnosti bi zeleo da cujem misljenje od coveka koji se stvarno razume u ovo
Ja bi ti preporucio da zamenis HDD i da ponovo skines sve te igre na taj novi HDD, posto ne verujem da ces moci/da se moze te igre prebaciti sa tog HDD-a(500 GB) na drugi HDD(taj novi). Morat ces ih ponovo skinuti, kada pogledas sta ti fali da ih ponovo skines, 500GB nije puno a i hvala bogu pa danas to nije neki problem.
Gde da dodas HDD? Zar nema samo jedno mesto za HDD?
Nisam siguran ni kako bi uopste uradio transfer. 500gb nije tako strasno, vise me brinu save game fajlovi.
Ovako, u Settings imaš opciju Backup i Restore. Ako imaš neki eksterni hdd od 500 GB možeš ceo hdd da kopiraš, pa da te podatke vratiš na novi. Ako nemaš, moraćeš da obrišeš sve igre i da prekopiraš preko Backup ostatak podataka u vidu Saveova, licenci i drugih podataka na USB, pa da ideš na Restore. Nakon toga moraš sve ponovo da skineš.
Nisam siguran za ps4, ali je ps3 pri svakoj promeni brisao sve sa HDD jer je radio formatiranje hdd pri sledećem pokretanju.