PS4 ipak neće dobiti podršku za modove - kaže Bethesda

Bethesda je izjavila kako Sony, nažalost, ipak neće dozvoliti podršku za modove, uključujući Fallout 4 i očekivani Skyrim Special Edition

Citat iz članka:

[quote]After months of discussion with Sony, we regret to say that while we have long been ready to offer mod support on PlayStation 4, Sony has informed us they will not approve user mods the way they should work: where users can do anything they want for either Fallout 4 or Skyrim Special Edition.Like you, we are disappointed by Sony’s decision given the considerable time and effort we have put into this project, and the amount of time our fans have waited for mod support to arrive. We consider this an important initiative and we hope to find other ways user mods can be available for our PlayStation audience.
However, until Sony will allow us to offer proper mod support for PS4, that content for Fallout 4 and Skyrim on PlayStation 4 will not be available. We will provide an update if and when this situation changes.[/quote]

Izvor: http://kotaku.com/bethesda-says-sony-wont-allow-skyrim-or-fallout-4-mods-1786431292

@S.T.A.L.K.E.R, žao mi je brate…

1 Like

force will not be with you

Ne staj im na muku :smile: hahahaha

Najgore je što su najavili modove na PS4, ljudi kupili igre i season passove, i sada cvrc.

Tacno sam znao, nisam ja te srece da uzmem igru, ubacim neki stalker mod i igram to na konzoli. Bezobrazluk cisti.

Tracak nade: http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/710565/Fallout-4-Skyrim-PS4-mods-Bethesda-update-Sony-support

Tako tako, mora to da se rijesi!

Bethesda objavila prije 5minuta: Modovi stižu ns Ps4!!!

@S.T.A.L.K.E.R, here you go bro!

1 Like

Praise the sun…oh wait wrong universe :smiley:
FUS DO RAH!!!

a dobro je vise da ototalise, Ali pazi, bice tu neka caka sigurno, tipa imacete svega 200 mb za modove umjesto 2 GB ili slicno :smiley:

Ne vjerujem, jer im je Bethesda pružila takvu podršku da su izjavili da će igra raditi u 4K nativno na Ps4 Pro.

Iz deficita u suficit za Playstation korisnike :slight_smile:

Ako PS4 Pro moze nativno 4k da izvuce u Skyrimu…ce se obesim

[quote]Here is the list:

• The Last Of Us Remastered (Native 4K@30FPS with the best shadows)
  • Smite (Native 4K@60FPS)
  • The Elder Scroll Online (Native 4K@30FPS with enhanced details over PS4 version)
  • Mantis Burn Racing (Native 4K@60FPS)
  • Skyrim Special Edition (Native 4K@30FPS)
  • Wheels of Aurelia (Native 4K)
  • Rez Infinite (Native 4K@60FPS)
  • COD Infinite Warfare shifts to native 4K when you stand still which is great for taking screenshots.[/quote]

Zasto Sony ne dozvoljava modove? Sigurno postoji neki dobar razlog, mozda bi omogucili backdoor za hakovanje, ili bi sa nekima od njih jednostavno Skyrim bio neigriv jer postoje hardverski limiti u odnosu na PC.

ovo je pobedilo :smiley:

1 Like

Sve bi to bilo razumljivo da isti ti modovi ne rade na Xbox One konzoli.

Ah, to je onda prilicno los ishod za Sony. Neki zvanican statement bi pomogao mada vrlo malo.

Modovi dolaze, ali u ogranicenom obliku…

“Sta ce im” 4K, kada ce igra i ovako izgledati malo je reci bomba :slight_smile: , sto se grafike tice. Pogledaj samo COD: BO 3, na sta lici kampanja, bas sam jucer zavrsavao, a stara je godinu dana, svako malo i stanem radim SS, vise SS nego sto sam igrao igru :slight_smile: . Dosta igara koje su izasle ove godine nisu mu niti blizu(BO 3), po grafici, moze se slobodno reci jedna medju top 5 igara sto se grafike tice - i to trenutno.

Samo kada se pogleda COD 4 remaster na sta lici graficki, kako su ga odradili, sve je vec jasno.

EDIT:
Ne mislim na MP, govorim za grafiku u SP kampanji.

Yup. Nažalost…

Baš jutros čitam članak kako će modovi na Ps4 biti limitirani u tom smislu da će moći koristiti samo postojeće alate, licencirane, unutar igre. Što u prevodu znači, 90% modova neće izaći na Playstation.

Tuga za one koji su uzeli igru na Ps4…

@S.T.A.L.K.E.R, brah…