PS3 - spoof console ID

Po nesreci banovali me s psn-a :frowning: ahhh sta ces. Pribavio sam s crnog trzista drugi ID.

Zanima me kod clanova koji to redovno rade kako i preko cega mjenjaju Console ID?

Kod mene je Rogero 4.55 taze instaliran a ide mi se na PSN.

Jos nesta…kako se sakrivate na psn-u da vas ne provale? Sta cinite po tom pitanju

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

PSN Patch ID. Mene su isto banovali, em nisam znao nekih nepisanih pravila kojih treba da se priodrzavam em da budem iskren nisam ni mario. Posle nabavih novi ID i krenuo da se cuvam i evo vec pola godine, sve radi normalno.

Dakle skines PSN Patch ID, zakacio sam ti na sendspace

Download PSN patch.rar from Sendspace.com - send big files the easy way

videces da u raru imas .pkg i cfg fajl.

PKG znas i sam instaliras program, cfg ti sluzi za upisivanje tvog novog ID-ja. pejstovacu ti sadrzaj cfg fajla

_#

PSNPATCH Configuration File

IDPS and PSID spoof will only be applied if non-zero;

RAPS will be read from rap_path and aplied to the current IDPS;

First valid user account will be automatically calculated;

Disable CFW syscalls option at exit time;

Clean history syscalls option at exit time;

This file would be searched by the following order:

1 “/dev_usb000/psnpatch.cfg”

2 “/dev_hdd0/game/PSNP11001/USRDIR/psnpatch.cfg”

Spoofs for IDPS & PSID

**idps=00000000000000000000000000000000
psid=00000000000000000000000000000000
**

RAP to RIF handling

First number to start search for a valid user account (usually 1)

user_account=1

#path to read rap/klic files from
rap_path=/dev_usb000/exdata/_

Ovo sto sam ti boldovao su mesta gde upisujes ID-jeve. IDPS je Console ID dok je PSID , id tvog naloga. dakle upises svoj novi console id, taj cfg fajl prebacis na Fat32 usb stick, dzagnes ga u desni slot ako imas fat konzolu, pokrenes PSN Patchkoji si instalirao uz pomoc .pkg fajla iz rara iz XMBA, i pritiskom na kvadrat spoofujes i jedan i drugi id. E sad posto u programu nema opcija da spoofujes samo jedno a ne oba, preporucujem ti da prvo pokrenes PSN patch ID i pogledas koji ti je PSID, i prepises ga u cfg fajl, da prilikom spoofa ne ostanu nule nego se zadrzi PSID koji u stvari imas.

Ovo nije permanentno, i moras da radis svaki put kad upalis konzolu. Prvo mi je smetalo, posle sam skontao, da kad ocu da se igram ko covek sa eksternog hard diska i ostalih glupost offline, igram se bez spoofa, kad ocu da idem online uradim spoof i odem online.

PRAVILA ZA ONLINE: Ukoliko odlucis da igras online, ugasi pristup netu na konzoli (vadi ethernet kabl ili iskljucuj ruter ako si na wifi), udji u multiman izaberi igru, vratice te u XMB, spoofuj-uj ID, pokreni igru, i kad budes vec u igri, zakaci net, pritisni PS dugme i uradi sign in, samim tim da si vec u igri oni ne vide sta imas u XMB-u i miran si. Naravno svaku igru pokreces sa diskom u konzoli i internog hard diska.
drugacije ne vredi jer oni vide sve, dovoljno je da ti kazem da ako ostavim zakaceni net nakonzoli sa banovanim id-jem, pokrenem igru, nisam logovan na PSN, a igra trazi update, dovoljno je reci.

EDIT: Moguce da taj ID koji imas, ima malo vise nula nego sto je u cfg fajlu, videces i sam kad pejstujes i poravnas brojeve sa PSID-jem da su visak samo nule. te nule obrisi da broj cifara bude isti kao PSID

EDIT2: Moja preporuka ti je da kreiras novi PSN nalog, ovaj ti je najverovatnije takodje banovan, a i ako nije, da ne bude belaj opet :slight_smile:

Nadam se da ti je sve jasno.

Cika Akiris :slight_smile: je objasnio u sitna crevca :slight_smile: xexe mozes lako to da odradis ne sumnjam u tebe :slight_smile:
Ajde macko samo napred :smiley: PSN ceka :slight_smile:

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

Auuu svaka cast! Hvala puno, bice sredjeno :wink:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Isuviše komplikovano rešenje ja koristim Iris menager by aldostools on ima u sebi opciju za spoof consol ID ,kad se pokrene menager sa njim se učita i novi ID !
A za sigurnost koristim Intruderov sistem čim završim partiju vadim kabal za net .

U brate al je komplikovano. Ubacis usb u konzolu pokrenes program i pritisnes kvadrat

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pa zašto bi koristio dodatni program za ID pa još i za ventilatore što mi reko studio kad menager završava sve to usput kad odem da pokrenem igru tri u jedan kao nes kafa :lol:.