Koje su prednosti i mane PS3 u odnosu na Xbox 360 ? Oduvek sam se dvoumijo izmedju PS3 i Xbox 360, ali sam ipak uzeo Xbox 360. Da li sam pogresio ? Kazu da se PS3 moze igrati online ako je pirat, a xbox nije 100% safe jer me mogu banovati :S
Ne mozes igrati online sa piratima na PS3.
Uglavnom ako si kupovao konzolu radi piratluka onda nisi niti malo pogresio sto si uzeo Xbox 360, jer sto se piratstva tice Xbox 360 scena ti je X100 jaca od PS3 scene.
Xbox 360 = Pirati
PS3 = Originali
idi u FUN temu, imas pri kraju ja sam postovao klip CONSOLE WARS, lik poredi obe konozole, cela plejlista je u pitanju 10ak epizoda ima po 15ak minuta, odgledaj lepo pa ce ti biti jasnije
a predator ti rekao u 2 reci sve ono glavno sta je
Mozes online, ali ako imas dual-boot, a to ce te unazaditi za jos neku znacajniju sumu, zato sto uredjaj koji to omogucava dolazi iz USA i kosta $. Nisam fanboy, imam obe konzole, ali box sije PS3 u svakom pogledu osim u ekskluzivama, sad je samo pitanje sta tebi vise treba i sta preferiras. Piratstvo na kutiji je 100x bolje, kao sto rece @Predator, a isto tako primjecujem da dosta igara stuca na PS3, igre koje sam igrao na obe kozole.
Dakle Xbox-pirati, joy, Live sa flash-om
PS3-ekskluzive, besplatan PSN (ako neces koristiti pirate)
Offtopic: Zasto imam osjecaj da ce u ovoj temi sad da nastane velika rasprava o prednostima i manama izmedju kvazi objektivnih ljudi?
Imamo isti osecaj
Odmah brisi ovo sto sam napisao, a ime teme neka bude manje upadljivo, nesto sto nece razdrazivati ljude
Ma neka ostane, lako ide pod lockā¦
P.S. A i ovakva tema postoji, tako da cu ovo prebaciti u pitanja i odgovori.