pozz svima danas sam kupio sebi cipovan PS 3 Rogero 4.50 posto sam za ps newbie par pitanja :
1.Da li moze da se spoji externi hdd na ps 3 i da na njega ocitavam igre ( igram igre ) p.s vec ima u sebi jedan hdd ugradjen od 250 GB
2.Smijem li da updajtujem igre koje su na ps3 (patchevi razni )
3.posto vidim da je izasao novi Rogero i jos ti novi programi( multiman… ) za ps3 da li moram redovno da radim update njih
4.da li je normalno da pocetni loading screen za last of us traje jedno 7-10 min ( ako nije kako da to popravim )
generalno ne moras dok god igra ne trazi veci firmware od 4.50
nije normalno, traje malo duze ali 10 minuta sigurno ne, ako je to bilo prilikom prvog pokretanja, normalno je jer on instalira deo igre na hard disk, jer on konta da igras sa diska
Smes, samo pazi da ne pokupis i update za sistem slucajno pa posle da mora da se downgradeuje konzola. Mozda ti je bolje da pogledas ovde u PS3 Tutorijali ima update za igre offline, imas i u mom potpisu pogledaj
Ne moras, ali je pozeljno kako slucajno ne bi zeznuo stvari
Zavisi od igre do igre, i kako je ripovana, za neke i jeste normalno… ali bas 7-10 minuta ne bre toliko, 3-4
hvala na pomoci a sto se tice last of us svaki put kad hocu da pokrenem igru je tako da cekam 7-10 min i onda ide bez problema posto ej nisam ja stavljao na hdd mozda je lose instalirana a i moguce da je lose ripovana
A možda ti je i hard disk oštećen. Vidi da ga povežeš sa svojim PC. Skini hdd regenerator sa torenta. Napravi flash unutar samog programa i bootuje sa njega sistem, zatim pusti normal scan barem jednom a ako ima bad sectore i više puta sve dok ih sve ne pronađe pa ga vrati u PS3 kada završiš.
jos jedno pitanje : narezivanje i pokretanje igara preko dvd-a,da li je uopste moguce ,da li ima kakav specijalni nacin narezivanja - pokretanja ako je moguce ( npr xbox lite-on ovi rezaci verbatim dvd+rdl dvd-ovi ili slicno )
Koliko sam ja skapirao PS3 BD disk igre imaju i enkripciju zajedno sa podacima igre pa je ne izvodljivo i njihovo narezivanje. E sad, da li je izvodljivo da se bajpasuje i taj vid zaštite u budućim CFW to je pitanje. A iskreno koj će ti đavo diskovi. Ja sam batalio diskove već pre 3 godine. Ne režem ništa, samo mi skupljaju diskovi prašinu i zauzimaju mi prostor bezveze.