Ja se stvarno izvinjavam jer znam da nije mjesto za moje pitanje,ali molim vas da mi neko pojasni kako se to mnogo kvare ps3ke,jer upravo sam se zaposlio da bi kupio 1 i jos da mi se pokvari pa bi ga sjekirom u 35465465468 komadica iscjepkao…
Klasicna serijska izrada druze. Prva serija ima nedostatke. Onda izadje druga serija koja bude uvek najbolja (u slucaju xboxa je to bila treca), i onda posle 6 godina i na milione prodatih primeraka krece stanc varijanta. Laseri mnogo losijeg kvaliteta, slabije paste, mnogo jeftinija izrada napajanja pa ti je onda svaki primerak lutrija. Slimovi jos da kucnem u drvo su dobri ali posle 4 teske godine kvarova i whatnot, mislim da MS-u ne pada na pamet da ponovi slicnu gresku, i opet zakida na izradi. Dok Sony evo kako vidimo to uveliko radi. Po meni je bolje da odes u neki megamarket i nadjes neku usamljenu trojku i platis 30-40 e vise, i na miru si. Jos ako nabasas na prvu seriju ps3 slimova dobio si bitku
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
I onaj prvi slim sto je izasao od 120gb je imao problema sa laserom, najbolje bi ti bilo ako mozes naci onaj od 160gb ili 250gb…
Posto sam ja iz CG odje su cijene bruka…ps3 od 250 gb kosta 320 eura u prodavnicu,polovne prodaju po 200-250e sa 1 joystikom.
Ako mozes gledaj da si uzmes taj slim od 250gb, nekako se najbolje pokazao.
P.S. Barem po komentarima ostalih, sto sam citao po raznim PS3 forumima.
Zadnja serija fat konzola PS3 je poprilicno kvalitetna, YLOD je otklonjen, laser je ok, ali je glavni problem logicka ploca koja cesto ode. E sad, popravka nije teska, ja sam tri komada tako opravio, ali je problem sto je popravka nemoguca ako je fw preko 3.55. Zasto sam rekao fat, a ne slim?
3.55 KMEW ili REBUG, otherOS, homebrow i ostala modovanja po zelji
Ja imam prvu seriju slim-a 120GB, 45nm CPU a 65nm GPU (ili je obrnuto?!) Elem, nikakavih problema, laser vrtik ko zvrk e sad jedino sto pucketa plastika kad se zagrije
To pucketanje plastike je normalno kod slim-ova.
Bas je i mene zanimalo to u vezi pucketanja plastike, imam najnoviju seriju slima i bas zna da se cuje:?
Kazem ti to ne treba da vas uopste niti malo brine, to pucketanje je poznato kod PS3 Slim-ova, cudno je malo dok se ne naviknes a kasnije niti neces vise ici za time.
Kod mene puca ko’ da brata zeni hahhaah
Taj fat od 80gb imam ja, evo sada ce 4 godine u 10-11 mesecu i nikada nikakvih problema do sada sa njime nisam imao.
Imao sam i slim od 120gb ali kada sam kupio XBox sam ga prodao…
Kod mene je 40GB, ona serija pred kraj (65, 90 nm). Ako se dobro sjecam, oni od 60 GB su patili od YLOD kvarova, ova serija je falicna sa logickim plocama, to je strasno. Tri ista kvara, svi 40GB verzije, jedna je sad kod Vlade
To su oni sa 60gb sto su imali ugradjene slot-ove za razne vrste SD kartica(SDHC, Mini SD, memory stick PRO…) da ti su najvise patili od YLOD-a.
ni ove od 40gb što su se pojavile posle 60 nisu ništa bolje po pitanju yloda,nekako su meni najdraže ove poslednje FAT 80gb najlakše ih prepoznati kad pogledaš u otvor za hlađenje vide se lopatice ventilatora,e te su konzole stvarno drama dobre.