Dajte neki predlog sta igrati, sem killzone, uncharted, resistance, heavy rain
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Dajte neki predlog sta igrati, sem killzone, uncharted, resistance, heavy rain
Metal gear 4
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Trazim predlog, lako je iz-googlati koje su exclusive
God of War 1,2,3, InFamous 1 i 2
God Of War serijal, Demon’s Souls
Journey.
Nije los Infamous serijial, narocito Infamous 2, Ratchet and Clank, God of War, ako si raspolozen, dobar je i Demon’s Souls, ima i Prince of Persia HD Trilogy koji se uvek isplati igrati
Ako voliš Military TPS, SOCOM: Special Forces obavezno.
Super Stardust HD , Shatter , Journey, Tank Battles…
I meni je Heavenly Sword super, iako ga niko nit pominje nit hvali. Tako da +1 za HS od mene.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
… ICO & Shadow of the Colossus HD, Sly, Ratchet serijal (HD trilogija, Tools of Destruction ,Quest for Booty, A Crack in Time, All 4 One, QForce, valjda tako ide redom), Jak HD, God of War Origins kolekcija, Okami HD, Little Big Planet ako volis takav tip igre, i postove iznad uvazi naravno…
Odigraj obavezno Shadow of Colossus HD. Jedna od najboljih igara koje sam imao prilike da igram. Prvenstveno je izasla za PS dvojku i tu igru sam igrao kao blesav. Ne sumnjam da je ova HD verzija jos bolje. Jednostavno, ovu igru ne smes preskociti.
Actually nije bolja od PS2 iteracije. Kad su je pravili za PS2, samim tim da je graficki bila napredna, potrosili su puno resursa same konzole pa je depth of field bio skoro pa nikakav. medjutim su to onda upakovali lepo da zamaskiraju, tako sto trazis kolose, i onaj feel kad se odjednom pojavi pred tobom je neopisiv. PS3 ima napanjen depth of field, pa bukvalno mozes skoro sve kolose da vidis odmah. Gejmplej ostao nepromenjen, a grafika je za nijansu bolja.
Treba da probas 3D verziju, ubija koliko je dobra. I framerate je bio dosta los u PS2 verziji.
Meni isto Shadow of Colossus izgleda mnogo dobro na PS3 sa ukljkucenim stereoskopskim 3d-om. Kolosi koji ti se priblizavaju u 3d izvedbi zaista daju potpuno novu dimenziju igri a i sam framerate je bolji nego na ps2 verziji. Ipak slazem se sa Akirisom da je najlepse odigrati ovu igru na crt-u i sa smanjenim view-distance-om (dubina pogleda je nesto drugo :D) ali ako mozes i ova HD verzija za PS3 nije los izbor pogotovo ako nisi ranije odigrao izgru. Isto bih ti preporucio Heavenly Sword kao odlican hack n’ slash, zatim Siren:Blood Curse isto jako dobar horor, Motorstorm Apocalipse i legendarni Wipeout HF/Fury kao trke, Yakuza serijal obavezno (na zalost 1 i 2 deo ima samo za ps2) i ono sto je stvarno obavezno je Ni No Kuni, jer je prosto greh imati PS3 a ne odigrati ovu igru.