PS3 Dualshock problem

Nabavio sam ps3 od drugara koji hoce da ga proda, medjutim dzojstik zajebava.
Naime, kada upalim dzojstik on prvih 5 minuta sam od sebe pritiska sve i svasta, kasnije radi normalno.
Zna li neko moze li to da se popravi?

Ljudi, je l zna neko u cemu je problem? :slight_smile:

Nikad nisam video ovakav problem. Elem, ono sto mene interesuje, ako dzojstik sam od sebe pritiska sve i svasta i ko zna sta sve pootvara prilikom pritiskanja…zasto si ga ti drzao upaljenog 5 minuta? :smiley:
I ne moras postavljati 2 puta pitanje, svi citaju sve i pokusavaju da pomogne ako znaju…onaj ko zna sta je u pitanju ce ti odgovoriti.

1 Like

Nije bukvalno tako. Pritiska obicno napred nazad ili levo desno na tu foru, uglavnom jedno te isto i sam od sebe prestane posle 5 minuta i kasnije radi normalno. I da, cuje se zvrckanje unutra, verovatno neko nije bio nezan prema njemu.

Imas jedan flex kablic koji nalijeze na spuzvu. Otvori joy, ocisti spuzvu i taj flex, sastavi i vidi da li ce ovo pomoci.

1 Like

Sad radi kako treba! Hvala!
Moze lock

Napisi sta si uradio, da i ostali imaju uvid, mozda nekome zatreba.

Posle par dana ponovo je pocelo, isti problem.
Sada ponekad radi normalno od pocetka a ponekad zajebava.
Dao sam mu predlog da kupi nov dzojstik i da ga tako proda, mislim da je tako najbolje.
Otvorio sam dzojstik, skinuo bateriju i plocu i skinuo flex kablic koji sam procistio.
Dalje nisam smeo jer da bi drugi deo flex kabla ocistio mora da se skida cela plastika ako se ne varam jer kablic ide ispod plastike, a dzojstik nije moj i nisam hteo dalje da ne pokidam nesto…