Dobio sam ps3 koji ima CFW 4.76 i multiman sa par igara,radio je ok do ujutru kad sam usao u multiman i zapucao,cak nije bilo ni zvuka,posle minut cekanja vratio se zvuk,ali i dalje slika je zamrznuta.Iskljucio sam konzolu drzeci dugme oko 10 sek.Kada sam pokusao da ga ukljucim dobiao sam crn ekran,pokusao sam kasnije cak i da ga ukljucim u video i recovery mod i nista se nije desavalo,medjutim jednom se vratila rezolucija i to mnogo manja i pisalo da je detektovao HDMI i da se stavi normalna rezolucija,pritisnuo sam yes i opet crn ekran,a dok je tu crn ekran dzojstik ne prepoznaje konzolu,takodje paljenje preko dzojstika ne radi.Da li je moguce popraviti ovaj problem i kako?
P.S. inace u pitanju je fat konzola sa hdd od 160GB
Kada drzis power dugme, resetuju ti se podesavanja za sliku. Za pocetak povezi konzolu na tv sa HDMI i composite, pa onda pokusaj, iako ti je trebala konzola prepoznati da si sada na HDMI. Prvo pokusaj tako, pa onda sve ostalo
Problem je sto ja imam samo HDMI,nemam composite.
Odgovara i sa ps2, posudi od nekoga ili kupi, to je 5e
Ima moj prijatelj,pa ce mi on dati,kad sve budem isprobao javljam rezultate.
Ajde, ali pozuri, treba se piti veceras
Primetio sam da kad ga upalim,cuje se ventilator 2 sekunde,a onda se ne cuje uopste,tako da ne verujem da ce composite cable nesto tu pomoci.
Test, nista neobicno. Slika moze da bude hdmi kontroler ili GPU…
Kontaktirao sam coveka kod kog sam kupio ps3,dace nam drugi i pogledati sta je sa ovim,u svakom slucaju sinoc sam iskopcao kablove,a danas ih vratio samo da bi video da li ce to nesto promeniti,ali mi se desilo da je posle paljenja pocela da treperi zuta i zatim crvena lampica i to mi se samo jednom desilo,izgleda onda da je CPU otiso.