Ovih dana mi se desava da nakon cekanja od nekih 5 min ili ulaska u multiman nekoliko puta samo dobijem crn ekran.Imam konzolu nekih 6 meseci i nije mi se desavalo.Uvek kad konzolu ugasim i dobikem crveni laser ugasim da dugme iza jel ako ne,dolazi do pregerevanja.Inace u pitanju je fat konzola,cfw 4.80 rebug.Posle restartovanja konzole sve se vrati u normalu.
[quote=“Big_Boss, post:1, topic:11071, full:true”]
Ovih dana mi se desava da nakon cekanja od nekih 5 min ili ulaska u multiman nekoliko puta samo dobijem crn ekran.
[/quote]Kada ti se pojavi crni ekran na TV-u probaj iscupati iz konzole HDMI kabel i vratiti ga nazad, vrlo lako moguce da je do kabla.
Isti problem se i meni desava na PS3, kada ga upalim bude crni ekran i napravim ovo sta sam ti gore napisao, a kada promenim kabel npr. spojim kabel od PS4 ili XO nemam tih problema, a ne stavlja mi se novi kabel(ma da nije skup) ali posto PS3 upalim jednom u mesec dana, cisto da prasinu isteram iz njega , takodjer imam debeljka ali nije fleshovan nema cfw, ma da ne verujem da to ima neke veze.
Dobio sam crn ekran i samo sam dodirno kabl i slika se vratila,znaci kabl je u pitanju.
Moze lock.
Zahvali se covjeku bokte…
Moze.