Koristim Rebug 4.76.1, igre ucitavam preko webman-a, zatim pokrenem PsNinja odradim sve, nakon toga PSNP patch gde dobijem poruku “CFW SYCALLS ARE ALLREADY DISABLED” (ne znam ni da li to treba da bude tako i pise) , i nakon toga odem online i pokrenem igru, ali mi svuda izbacuje neki system update 1.26/1.06 itd, probao sam dve igrice i na obe problem.
Za koje tacno igre,to verujem da ti izbacuje za najnoviju verziju igre,updateujes igru dobijes nove stvari itd,mislim da nema veze sa frimwareom.
Ako pise software update onda je mozes updateovati,ako pise system update onda ne,jel ce ti povuci originalni sonyev fw i gubis sve opcije koji cfw ima,mada verujem da je software update jel 4.76 je najnoviji cfw na kojem i ja igram koristeci psn patch.
@Big Boss
Za GTA 5 1.26, a Pes16 1.04.
Sta sam jos primetio, kada mi je u Rebug Tool Boxu Cobra Enable, ne pokazuje mi u PSNPatchu da mogu spoof da odradim na X,kada je enable nemam nikakvih opcija osim da izadjem.Ali onda moram da ucitavam igre u MultiMan-u kada je cobra off.
Posto su razlicite verzije za igre onda je to update za samu igru,bezbedno je,pokusaj kada upalis konzolu da udjes u psn patch pre psninje pa onda proveri da li ces moci pritisnuti X.
Evo sad mi skida patch, sad sam skontao, ipak prvi put se susrecem sa PSN i jos na cfw Samo mi reci da li je tebi Cobra enabled ?
Iskreno ni ja nisam neki profesionalac,ja sve sto radim kad idem na online jeste da iskljucim internet,zatim izaberem igru u multimanu,udjem u psn patch(nemam ps ninju)i kliknem X i onda nema menjanja igre u multimanu,ako zelis da je zamenis onda ugasis konzolu i upalis opet i onda udjem u igru i iz igre ulogujes na psn i igras online,probao sam na fifi16 gta5 i mgs5 sve radi.
Pa samo fifu 16 i gta 5 trenutno online,a mgs 5 cu kada predjem singleplayer,iskreno ni sam se ne secam imena,kad budem otisao online javicu ti
Vazi,hvala ti na odg
I kada mi je skinuo patch vise nece da ucita igricu, sad je samo crn ekran.Ne znam dokle vise ce da se desava nesto…
Koja igra je u pitanju,ja sam skinuo update i igre su ok radile.
Pes 2016, ali uspeo sam da odigram koji mec u tekken 6 :happy