PS3 - 4.45 Update

Pa o tome ti pricam, ali ga sa jedne strane razumem, ja sam se tako za***** za jasper kupim arcade, racunam koji ce mi hdd kad to ide sa diska, a ono zuji kao ludo… Prsnem pare za hdd od 250GB vise 20e nego da sam odmah uzeo sa hardom… No jbg tada sam ja bio noob :wink:

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

Nisam hteo da idemo u off, ali konzolu sam platio 150 evra, mada razumem da su takve cene u radnjama. Mislim da ovaj od 12gb ima samo na Evropskom trzistu ako se ne varam. inace onaj od 500 gb je oko 230 evra, ako ne i vise.

Послато са HTC Desire X користећи Тапаток 2

ma to je relativno ovako pricano,nista za tebe ili nekog drugog ali onda po tom tvom ces cak i da ustedis ako si ga platio samo 150e :slight_smile:

Da, cak sam razmisljao neki hard od 160 da uzmem, mislim da mi veci ne treba.
Nego nazad na topic, izgleda da je sad bezbedno ici online. Osim ako nisu japanci jos nesto zbrljali :slight_smile:

ja mislim da nov 160gb hdd neces ni naci jer koliko se ja secam oni se vise ne proizvode,bar kolko se ja secam kada sam trazio…

inace 250gb je dovoljno i za pirateriju i za legalu…

Ma ja mislio neki iz lap topa :stuck_out_tongue: ne znam jos razmisljam, dosta su skupi ovi preko 250

Braco poenta je sto ja imam ponudu za slim od 12 gb,i to vrlo povoljnu!Posle bi se vec snalazio za neki hard :slight_smile:

Nakon što je apdejt ostavio određeni broj ljudi sa neupotrebljivim konzolama, Sony je povukao apdejt i izdao saopštenje: „Privremeno smo povukli 4.45 i istražujemo šta se desilo“.

Predstavnik Sonyja je za TechRadar izjavio da je primljen veoma mali broj izveštaja o neupotrebljivim konzolama i da je kompanija odmah reagovala.

Još nema informacija o tome kada će problem biti rešen i na koji način, ali kompanija obećava da intenzivno radi na tome.

Svi koji imaju problem mogu da startuju svoju konzolu u Safe Modu koji će im omogućiti da prime novi apdejt kada on bude stigao.

izvor b92

inace ne treba onaj bracket ili kako se vec zove. Moze slobodno bilo sta da stavis da ti drzi hdd u ravni sa prikljuckom. Dve cevcice i to je to. Improvizacija

To je mučenje, svaki put kad treba da pomeriš konzolu, možda negde prebaciš, ili da čisto obrišeš prašinu, treba da razmišljaš da je ne cimaš, da ne izleti hard, da se ne razzeza konektor … nije to to … može, ali nije to to …

Ako plaćena glanc nova 150, onda u redu … mislim da je 10-15 breket, i oko 50ak evra nov Blue 500 gB, … Do 240 evra koliko košta 500GB PS3, može i možda neki od 750 GB da se ubaci :slight_smile: :slight_smile: