Ja sam moj PS2 prodao da bih kupio XBox360. Sad mi je žao najviše zbog činjenice da sam liču kolekciju igara za PS2 imao u full štampanim slim dvd okvirima, oko 120 igara. Impozantno je sve to izgledalo na polici, mada moram da priznam da je uglavnom skupljalo prašinu. Naravno konzola je radila besprekorno sve te godine, džojstici prošli stotine znojavih, grubih, prljavih ruku i nikad popravljani, znači rade u full-u! Konzolu sam prodao liku koji živi blizu mene za cirka 15.000 dinara, kada je video kolekciju, bukvalno se zapanjio i odmah kupio! Igra dan i noć sa svojom “ekipom visokog rizika” već više od 2 godine i kada ga god sretnem pitam ga kako šljaka, naravno sve kao od prvog dana! Konzola je neuništiva!!! God of War kec i dvojka, PES, NBA 2k serijal, Gran Turismo, GTA…
Ja sam pokrenuo emulator za ps2 sabrzinom 30-60 fps,samo morate da trazite na youtube klipove kako podesiti emulatore,najbolji je pscx2.
Na i5 meni pici u fulu emulator, zavisi od igre je li ogranicena na 50fps ili 60fps, cak ima fora da se namesti da izgleda jasnija slika nego na ps2, rezolucija sto veca, native 4x… ps2 ili ps, ne znam koja mi je draza, volim ih kao svoju decu, ne izdvajam (sala, nemam decu)… mnogo hamburgera,coca-cole, cipseva, slatkisa… sam stovrljao u sebe druzeci se sa njom, totalno vikend uzivanje od skole, a desavalo mi se da igram 20h na ps2, proleti vreme, eto koliko je ps2 bio zabavan, izgubim pojam o vremenu…
Takvo je i moje druženje bilo sa njom kada upalim ps2 sve drugo ne postoji totalno me uvuče u svoj svijet