Ps plus

Pozz,drugari dugo me nije bilo,izvinjavam se ako sam postavio temu na pogresno mesto ili prekrsio neko pravilo,imam jedno brzo noob pitanje.
Elem,otvorio sam debi karticu,da bi uzeo ps plus,ispisem sve podatke i nece da je prihvati,neko mi rece da ne moze sa nasim karticama,pa me zanuma da li je to tacno i ako jeste kako mogu da uzmem ps plus u opste?

na cdkeys i dalje imaš jednogodišnju pretplatu po ceni od 38 eura. Ja tamo plaćam našim karticama koje su povezana na PayPal.

Eee,brate,a reci mi oko,pay pala,napravio sam nalog,povezao sa nasom karticom,udjem na soniju da dodam pay pal metodu placanja,ukucam mail,i aifru i izbacuje mi da mail ili sifra nije dobra,a ave proverim i dobro je?

Ma nećeš nikako moći da dodaš to preko Sonija nažalost. Kupovaćeš PS Plus kodove i dopune kao i svi mi preko cdkeys, G2A i Amazona pa ćeš ih ubacivati preko konzole u tvoj virtuelni novčanik i tako kupovati igrice. Neće ti ovako paypal na konzoli proći. Mislim zbog tržišta a i ne podudaraju ti se podaci sa US naloga i podaci tvoje platne kartice.

Znaci kupujem United kingdom karticu,posto sam u tom regionu?

Tako je. Ili uzmes gift card od recimo 20£ i kupis plus na ps storeu sto je skuplje ili uzmes direktno ps plus uk sa sajta. I nadaj se da code nije bagovit da se navlacis sa njima nedelju dana.

Mislim da mu je cdkeys najbolja opcija. Vidim 50 funti kartica tamo trenutno košta nešto ispod 50 eura. Amazon jeste dobar ali ponekad predugo čekam da mi ispostave ključ što ranije nije bio slučaj.