PS Plus igre za Oktobar, dostupne od 8.10

[video=youtube_share;nqJwE7_nIpY]http://youtu.be/nqJwE7_nIpY[/video]

Za PS4: Driveclub, Dust I Spelunky
Za PS3: Batman Arkham Asylum i Dungeons And Dragons: Chronicles Of Mystara
Za Vitu: Pix The Cat I Rainbow Moon

Nije nešto poseban izbor ovog meseca…

Stvarno? Arkham Asylum je igra od pre 5 godina i sad to stavljaju…
Da li ce Rainbow Moon biti cross buy?

Da, biće, sad ću da vidim da prekopiram ono što je @jahalang napisao

Od početka ponude besplatnih igara sam pretplatnik plusa i nemam namjeru da prestanem biti. Svaka igra za siću je dobrodošla ali izvjesno je da je ponuda prilično oslabila i ne vjerujem da će biti kao nekada. Nemam još PS4 tako da se jedino radujem Rainbow Moon i Spelunky koji je čini mi se cross buy.

Pa dobro, možda je ponuda oslabila, ali je opet ima. Mogli su da ukinu ponudu za ps3 kad je izašao ps4.

Pix The Cat je crossbuy za ps4 i Vitu, Spelunky je takođe crossbuy, valjda za sve platforme, a Rainbow Moon je za ps3 i Vitu.

Malo si se zabrojao, prvo City pa Origins. :slight_smile: Ta nagadjanja ne pratim uopste, posto se svode na ono “sto je babi milo, to joj se i snilo”. Ustvari, ljudi tako optimisticno piskaraju sta bi oni potajno voleli da vide. Za PS3 manje-vise, ali AAA naslovi za cetvorku ne verujem da ce skorije. Jedino ako se otvore pred Bozic pa puste recimo Black Flag, posto ce ga pregaziti Rogue i Unity vec do tad. :slight_smile:

Ja sam očekivao neki horor, jer se ljudi svuda pale na to kada je oktobar u pitanju, zbog noći veštica, jelte. A nikad ne gledaj ta nagađanja, uvek ćeš se razočarati. Mnogo ljudi očekuju od Plusa, jer je pre bila previše dobra ponuda.

Ne znam da li su ikada pogodili u tim nagađanjima, to je čist bullshit.

Inače još uvek nisu dostupne za skidanje, samo je lista objavljena.

A nisam te ukapirao lepo, mislio si bio poodavno na Plusu. Ja sam mislio da si mislio :slight_smile: izasao odavno City kao poslednji, pa bi mogli Origins. My mistake. :tmi:

Da napomenem, igre će moći da se skinu od sledeće srede iz nekog retardiranog razloga oko ažuriranja storea, koji se radi samo sredom, a sad su zakasnili…

Ja bih se kladio da je zbog DriveClube-a ipak, on izlazi sedmog (USA) i osmog (EU). :slight_smile:

Rečeno je da je ovo u pitanju, a možda je DC samo dodatan razlog. Mada, ništa ne bi bilo da su sada dali sve ostale igre, a DC kada izađe. Niko se ne bi žalio.

cek polako, zaboravan sam i zamajan mnogo, Driveclub nije ovde full igra jel tako? Sta je bese?

S obzirom da meni uskoro stize fizicka kopija… To jednostavno moram da imam fizicki

Ne brini, to ce biti neki zesci shit sa par automobila i staza.

Driveclub je Plus edicija, dobijaju se trofeji i sve kao da je Full igra, ali nema svih staza i automobila.

ok znam da je bilo nekih reci za to, ali nisam nesto pomno pratio jer kao sto rekoh zamajan sam oko 1000 razlicitih stvari… Vise ni vikendom ne stizem da se igram kako treba (ne racunam prosli kad sam presao Forzu u subotu samo hehehe)

Ne znam zasto ljudi ocekuju neku bog zna kakvu ponudu od ps plusa, posto je sada ps plus potreban za MP na PS4 tako da…, pre na PS3 nije bio potreban plus za MP igranje zato i jesu bile tako dobre ponude…Moje neko misljenje…

Meni se svidja, spelunky je odlična igra a dust je takodje solidan.

Upravo to. Sada ce samo nastaviti sa nekim indie igrama ili starim naslovima. Nema vise potrebe za dokazivanjem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cek sad, vise sam izgubljen od njihovih menjanja, znao sam da je delic igre u pitanju ali nisam znao da se trofeji dobijaju.
Jel su to SVI trofeji, ili opet samo deo posto je i igre deo ?