PS Plus igre za Novembar

https://youtu.be/BxwK8iKqUmE

Za PS4:

• Steamworld Dig
  • The Binding Of Isaac: Rebirth

Za PS3:

• Frozen Synapse Prime
  • Luftrausers

Za Vitu:

• Escape Plan
  • The Hungry Horde

Ala će ljudi da se žale… :smiley: I da, sad je Plus super za one koji imaju Vitu, jer je Isaac sigurno, a možda i ostale Crossbuy za Vitu :slight_smile:

I naravno, ne spominje se DriveClub… :zzz

a joj

Kako radi ps+ još nisam uspeo da skinem igru za oktobar

Izgleda da su SVE igre dostupne i za Vitu zbog Crossbuy:

Binding of Isaac: Rebirth (PS4/Vita)
SteamWorld Dig (PS4/Vita)
Frozen Synapse Prime (PS3/Vita)
Luftrausers (PS3/Vita)
The Hungry Horde (Vita)
Escape Plan (PS4/Vita)

Za mene je ovo fenomenalan mesec :slight_smile:

Prvi put da ne daju AAA za PS3 posle 15 godina. Znaci gotovo.

Nisam mogao da odolim :smiley:

Zar zaista svima toliko smetaju ove igre? :slight_smile:

curse you indie-lovers :smiley:

Meh, mene najviše raduje Binding Of Isaac, ostalo manje-više :slight_smile: Već smo ustanovili da sam čudan po tom pitanju, jer je ovde koncenzus da je Isaac previše mračan i bolestan za većinu članova, a ja ga obožavam :smiley: A i igra je duuuga, da bi sve završio ti treba oko 200 sati, a sad je igra 3x veća :smiley:

jesu li davali do sad kakve bolje igrice a ne ovo sto mogu na segu megu igrati za ps4 pitam … ?

Pa moze da traje i 2000 sati for all I care. Moje vreme je vrlo ograniceno jer moram da odigram isprazne AAA nastavke i FIFA okrsajima sa “youmad” generacijom. Kasno je da rafiniram ukus pod stare dane… posveticu mu 5 minuta, jer je Mekmilan tako kul i buntovnicki i gledao sam Indie Game Movie. :slight_smile: A u bolesnim i mracnim stvarima ne mogu uzivati kao nekad, ne nakon 860-tog “postovani putnici ocitajte vasu kartu” u 95-ici.

Ipak nije sve tako crno, jos nisam prodao Vitu za 90e. Ocel neko da kupi, nikad bolji dil za novembar? :slight_smile:

Da, do sad su davali igre za Segu na PS4…

I posle zašto Binding Of Isaac nije tako strašan :smiley: Samo sam jednom morao da idem 95-com, i nikad više, radije ću da platim taksi.

A što se tiče “You mad” generacije, nemam pojma, ja idem u suprotnom smeru, svaki vid MP je počeo da me smara, jer je samo obična navlakuša, pogotovu na PC sa MOBA igrama. Doduše, nije ni čudo, koliko sam vremena proveo uz Gears i Halo, sa probranom ekipom, koja se mahom rasturila na sve strane :smiley: Dovoljno su me tužili MS da varam :slight_smile:

Zadnjih meseci za mene slaba
ponuda(vitu ne pratim)
Sad nista za ps3 bas nista (prosli mesec bi onaj spiderman,supermen :stuck_out_tongue: i to neki od 10godina) pre toga i nekako ona tabacina sa onim sonyevim likovima pre toga crysis nikad nisam igrao ali koliko znam igra je dobra i pre toga dead space isto exstra pa jos tamo pes14 tr biosock i unazad sve exstra ali izbacise godisnje naslove
Ps4 resogun -deluje dobro
Contrast isnteresantno
Dont starve isto
Outlast exstra dead nation da nije bio na ps3 bilo bi exstra a onda mecery king to tu i tamo moze bii zabavno kao i stick it to rhe man posle trine i to deluje zabavno sad se ne secam lepo sta bi u avgustu i julu ali je velocity bio dobar sportsfrends :o kuku pa “driveclub” i neki donki konki spuki nzm ni ja sta sve i sad ima isto tako nesto
Moj zakljucak idu sve slabiji indie naslovi a mogli bi da nam daju neku AA igru neki promasaj od igre ali da se kaze dali su nam “bar su nam dali driveclub”

youmad bro koristi tacku i zarez ono jbt nzm

Nisam jos stigao do tacke u skoli [emoji28]

Što neko već spomenu, meni je super ponuda jer imam Vitu na kojoj se najviše igram.

Za Vita-bros je Plus i dalje sjajan deal.

nema nista, samo sega mega igre.Plus nickname ti je pobeda, mislim da te niko nece nadmasiti

Pa, PlayStation4 je već zauzet kao nick :slight_smile:

Ja sam ga zauzeo :smiley:
P.S. moj nick je hitman47 :stuck_out_tongue: