PS+ Decembarsko izdanje :)

PlayStation Plus December content

• 5th December: Batman: Arkham City (PS3)
  • 5th December: LIMBO (PS3)
  • 5th December: Vanquish (PS3)
  • 12th December: Big Sky Infinity (PS Vita and PS3)
  • 19th December: Mortal Kombat (PS Vita)
  • 21st December: Knytt Underground (PS Vita and PS3)

Svaka im čast!

cool :da:

Stvarno svaka cast za free content, bas vredi uzeti plus.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Bicu malo negativan, iako sam cesto umeo da hvalim plus. Vrednost je relativna stvar. Korisnici misle da dobijaju nesto “besplatno” ali, ne dobijaju. To uopste nije free content, kao prvo. Mene sa UK nalogom kosta 40 funti tj 50e godisnje.

Svakako da se isplati ako imate samo ps3, i kupujete samo originale, i ne zurite da kupite odmah sve sto izadje… Ili stvarno puno kupujete, pa vam se zbirno isplati zbog popusta koji pojedinacno i nisu nesto - ali na 100 kupljenih igara oseti se itekako usteda.

Ja plus nisam obnovio zato sto sve multiplatforme vec imam za xbox / pc (u pitanju su uglavnom stare igre) a od ekskluziva koje nude, zanima me samo jedna, pa mi se bas ne isplati 50e za jednu igru, koja je zasebno bila na popustu za pet puta manje. A da ne pricam o tome da tu igru zapravo ne dobijate zauvek i ne mozete da igrate ako vise ne zelite da placate Plus, i da ne mozete da birate nego dobijate ono sto vam daju. Takodje, nista se ne isplati posle 75% rasprodaja na amazonu/steamu, ali to je druga prica.

Kao vlasnik ps vite plus mi više nego odgovara. Za 50e godišnje dobiu pretpostavljam 20ak igara ako ne i više. Nije mi bitno da imam igru na dan izlaska jer vitu najviše koristim kada sam službeno odsutan, a to je svaki mesec bar 5 dana.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2