Prvi susret sa Xbox 360 RGH (par pitanja)

Pozdrav drugari,

Evo, posle ne znam ni sam koliko godina PC gaminga, odlucio sam da se castim jednim xbox 360 konzolom. Konzola je slim, 250 gb RGH i ima ubacenu “Aurora” interfejs (ako je to interfejs uopste). Ja se vrlo malo razumem u konzole (a bavim se programiranjem, ironija), pa mi je potrebna vasa pomoc.

1. Da li postoji nacin da igram igre online? Ja sam trazio neke tutorijale, i nasao sam da moze preko nekog programa XLink Kai, a onda sam naisao i na ovaj tutorijal http://www.se7ensins.com/forums/threads/tutorial-how-to-setup-and-get-your-jtag-rgh-online-xblse.1049046/ . Koja je razlika i da li uopste postoji nacin da se igraju piratske igre online?

2. Kako i gde da ubacim igru u xbox? Skinuo sam Ace Combat 6 na USB, ubacio usb u konzolu i uspeo sam da pokrenem igru sa fleske, ali nisam uspeo da kopiram igru na HDD jer ne znam gde treba da ubacim igru.

3. Koliko otprilike traju baterije u kontrolerima i da li mi se isplati da kupujem punjive baterije ili mi se vise isplati da jednom u 2 meseca kupujem baterije?

4. Da li ima nesto na sta moram da obratim paznju prilikom koriscenja xbox-a kako bi produzio njegov zivotni vek?

Unapred hvala :slight_smile:

P.S. Znam da su pitanja za vecinu vas glupa, ali sta da se radi :slight_smile:

Pozdrav.

1. Xbox 360 moze online sa piratima ali ti si uzeo pogresan model za to. RGH ne moze online, LT flash moze. Xlink Kai zaboravi, previse vremena za podesavanje, premalo ljudi za nesto kvalitetno.
  2. Imas tutorijal ovde na forumu korak po korak.
  3. Definitivno uzmi punjive baterije, meni su trajale 3 godine a punio sam ih jednom u 4-5 dana.
  4. Jedino da ga ne drzis bas u nekoj skucenoj polici gde nema trunke protoka vazduha.
  1. Osudjen si na online zajednicu ljudi koji imaju rgh, i koji su odlucili da se zezaju sa tutorijalom, i da su se odlucili bas za tu igru koju ti igras. I sam vidis da su ti male sanse za neko bolje online iskustvo. Nabolje je ako mozes da dogovoris co-op sa nekim ko ima rgh kao i ti

2. Neko kompetentniji ce ti odgovoriti. Sesnaest nula i podesavanje patha su najcesce ponavljani termini

3. baterije traju lijepo, ali ces najsrecniji biti sa punjivim baterijama ili play and charge kit

4. Posto imas rgh, laser ne moras cuvati, a sanse za rrod su ti minimalne, samo pazi da ne igras fudbal sa konzolom i siguran si

Uzivaj u konzoli, ceka te dosta igara za preci :slight_smile:

I da, jos jedno pitanje. Da li je moguce da konzola ima cip u sebi, tj. da bude RGH i da bude i flesovana u isto vreme kako bi mogao online da igram?

Kako google kaze, moze!

A kako da proverim da li moja konzola slucajno poseduje i LT flash?

Pokretanjem piratske igre preko dvd-a.

Znaci potrebno je da narezem neku igru na dvd (ili na vise njih), ubacim i instaliram? Ili pokrenem direktno sa diska? Koju igru preporucujete za “testiranje”? Imate li neki tutorijal? :slight_smile:

1 Like

Monopoly Plus. Verujem da nema vise od 600mb

Da, narezi ali bolje sto stariju igru moj savet fifa 10, radi toga posto ne znas koji LT imas gore, i ako ju pokrene vojla - imas odgovor :smiley: