Prvi pogled na novi iPhone XI

https://twitter.com/OnLeaks/status/1081902300434780161

OnLeaks claims the 2019 iPhones are still in Engineering Validation Test (EVT) stage, and there could be changes in the details when the phones will eventually launch in September 2019.

The third camera can be used to focus faster on the object, and to create 3D models. It can track objects even in dark almost instantaneously by throwing laser pulses at the object and measuring the time taken by the laser to bounce back to the sensor. The sensors can have an even bigger impact in AR and VR.

Verovatno najruzniji telefon na trzistu, ako ovako bude izgledao kada izadje.

3 Likes

Ne moze biti najruzniji kad je to Apple. Apple zna sta radi i sigurno vodi svoju kompaniju ka boljem zivotu i standardu. Oops bot bug

4 Likes

Sve ali iphone ružan telefon… :joy:

Iphone izgleda kao avion među trotinetima, kvalitet i estetika upotrebljenih materijala je za klasu ispred konkurencije, svaki sljedeći telefon koji sam uzeo u ruke nakon njega je izgledao kao kineska igračka.

Mene generalno nervira ta trka za kamerama i pikselima, ali ja sam jedan a ima 5 milijardi Instagram debila kojima je to bitno.

Volio bih da izbace neki model sa jednostavnom kamerom koja ne bi Ŕtrčala nazad. Em bi bio dosta jeftiniji em mnogo ljepŔi model.

1 Like

Napred zalepili najveci i najruzniji notch a nazad definitivno najruzniju kameru, sve ostalo sto se tice dizajna je manje vise kod svih isto, jer je ostalo samo ekran i poledjina. Ali vama fanbojevima je dovoljna jabuka na toj poledjini i eto najlepseg telefona xD.

1 Like

Najgora stvar ili problem je u tome da Å”ta god Apple da izbaci, bilo to lepo ili ružno, ostali će da slede.

1 Like

Uuh prvih dva minuta klipa sam osetio neverovatan transfer blama xD, a ostatak sam gledao na preskoke ranije, svakako ocekivano.

Pa uvek imaÅ” sa svakim novim ajfonom da većina ostalih proizvođača radi metoo verziju dizajna i funkcionalnosti. Ne kažem svi, ali većina iskopira umesto da rade svoju stvar.

LG i Huawei.