OnLeaks claims the 2019 iPhones are still in Engineering Validation Test (EVT) stage, and there could be changes in the details when the phones will eventually launch in September 2019.
The third camera can be used to focus faster on the object, and to create 3D models. It can track objects even in dark almost instantaneously by throwing laser pulses at the object and measuring the time taken by the laser to bounce back to the sensor. The sensors can have an even bigger impact in AR and VR.
Iphone izgleda kao avion meÄu trotinetima, kvalitet i estetika upotrebljenih materijala je za klasu ispred konkurencije, svaki sljedeÄi telefon koji sam uzeo u ruke nakon njega je izgledao kao kineska igraÄka.
Mene generalno nervira ta trka za kamerama i pikselima, ali ja sam jedan a ima 5 milijardi Instagram debila kojima je to bitno.
Volio bih da izbace neki model sa jednostavnom kamerom koja ne bi Å”trÄala nazad. Em bi bio dosta jeftiniji em mnogo ljepÅ”i model.
Napred zalepili najveci i najruzniji notch a nazad definitivno najruzniju kameru, sve ostalo sto se tice dizajna je manje vise kod svih isto, jer je ostalo samo ekran i poledjina. Ali vama fanbojevima je dovoljna jabuka na toj poledjini i eto najlepseg telefona xD.
Pa uvek imaÅ” sa svakim novim ajfonom da veÄina ostalih proizvoÄaÄa radi metoo verziju dizajna i funkcionalnosti. Ne kažem svi, ali veÄina iskopira umesto da rade svoju stvar.