Prototype Biohazard Bundle sneaks onto Xbox One

Activision and Radical Entertainment’s Prototype series has quietly made its way onto Xbox One today.

The Prototype Biohazard Bundle is available now on Xbox One for $49.99 and includes the first and second Prototype along with several DLC packs, including Radnet, Chaos Creator Mode, Colossal Mayhem Pack, and the Excessive Force Pack. It appears that the games are straight ports of the original releases.

Prototype weighs in at 7.38GB, while Prototype 2 is 10.22GB. Both titles are listed separately on the Xbox Store, but can only be purchased as part of a bundle.

A Prototype 2 trophy list that appeared over on Exophase suggests that the collection will also be making its way onto PlayStation 4 at some point.

http://www.egmnow.com/articles/news/prototype-biohazard-bundle-sneaks-onto-xbox-one/

Sad citam da je DF radio analizu remastera, kazu da je igra uzas. Samo je uradjen up res, sa istim teksturama i draw distance, te da igra na XO radi losije nego na X360, a da obe verzije rade losije od ps3 verzije igre (u 720p rezoluciji ps3 i x360, XO u 1080p). Prvo sto niko nije trazio remaster ove dvije igre, a onda je uradjen jos ovako lose.

Sramotno je da ovako stare igre rade ocajno na konzoli novije generacije. Dev-ovi mi stvarno nisu jasni, da toliko mogu lenji da budu…

A uporno pricaju da to nije jednostavno kao right click/up res/save as

Posle Batmana ne verujem da su samo devovi krivi. Pre ce biti nedovoljno resursa/vremena. Nisam imao apsolutno nikakvih problema na Q6600 i HD 4850, tako da bi i ovo (u teoriji) trebalo da leti na XO. Ako su poceli od pc verzije za port, s obzirom koliko su danas arhitekture slicne ne vidim zasto ima ovakve performanse sem da je neki nesposobnjakovic na celu tima.

Niko nije tražio remaster i sve to stoji, ali oni su ponovo prodali ****load :smiley:

Izgleda da su izbacili čisto radi reda jer nikakav marketing nije odrađen niti je najavljeno kada igra tačno izgleda. Igra se samo pojavila na Xbox Store-u i toliko, nikakva reč o release-u, niti press release za novinare.

Jako čudan release.

***** ti vise remastere