Koliko je prosječno vrijeme boot-a RGH Trinity Xbox-a?
Kod mene je:
1min, 22sec,
1min, 55sec,
1min, 59sec … par puta čak i više, par puta se nije ni bootao…
Da li je to normalno? Trebam li se brinuti?
Stvar je u tome što je kozola nova. RGH 2.0 REV c je odrađen prije svega 3 dana…
Ja ga nisam radio već jedan momak kojemu je ovo 10-ti slim da radi na njemu, prvi sa rev C…
Varira od primerka do primerka kod svih konzola, i slimova i debelih. Svaka pojedinačna konzola je priča za sebe što se tiče butovanja kod RGH. Ja ako ti kažem moje vreme, samo ćeš se izbedačiti, ali mislim da je prosek oko 10-20 sec…
Prosecno vreme boot-ovanja bi trebalo da bude od 10-30 sec nekad i vise,zavisi od konzole do konzole.
Ja imam RGH sa REV.b chipom i konzola se upali svaki put za nepunih 10 sec,a kod tebe bi trebalo isto brzo da se pokrene,pogotovo jer imas REV.c instaliran,ali moze se desiti i da ti nije dobro uradjen RGH.
Strucnije odgovore ces dobiti od ovlascenih servisera sa ovog sajta.
Ovako, logo Xbox360 se digne za nekih od 5 sekundi do 20… Ali se xex (ako sam dobro rekao za dashboard) ne digne za nekih 1 minutu i 30 sekundi… U suštini kompletno boot-anje bi trebalo znači biti od 10-30 sekundi??
FSD je instaliran na interni Microsoft-ov HDD od 250GB… A kad hoću da izađem iz igre i pritisnem Xbox Home dugme, treba mu 44 sec da se vrati na glavni meni… Uf brate, ide mi to na nerve
vidi ovako boot time ti je ono dok se ne zavrte sva 4 svetla oko power dugmeta i kad se pojavi xbox 360 logo to je boot time to je najbitnije kod rgh e sad to sto dalje mu treba vise je zbog externog hdd-a koji 100% imas nakacen i treba mu vreme da ga ucita, ne radi sa svim diskovima to, ali sa 2 TB wd green znam provreno da radi
Slucaj broj dva je da odradis clear data u FSD i ponovo da podesis sve i da podesis u settings - content settings - scan settings opciju da ne skenira pri bootovanju, radice brze, verovatno ga i to davi
slucaj 3, da nije slucajno to 4 GB xbox koji ima ugradjen hdd od 250 pa da je na toj memoriji od 4 gb stavljen fsd onda zna da pravi gluposti…
dao sam ti sve moguce slucajeve zasto je tako pa ti sad vidi, u glavnom je problem sa ucitavanjem vecih hardova ako imas nakacen neki
Lakše mi je što se tiče tog boot-a, jer xbox360 logo digne svaki skoro svaki put od 5-30 sec…
Ovako:
Externi HDD nemam priključen, nikakav;
Clear data, podešavanje opcija odrađenu u prvom danu posjedovanja konzole (Volim sve sam odraditi, al to nekad šteti :-|)
Ne, officialni Xbox360 250GB Kinect izdanje…
Zato mi je i sumljivo… Al sve mislim da nije do XBC-a, Dragon Dogma np3 ima 43.200 file-ova, dok ih očita konzola, uf, Iso2God da koristim?
A plus uz to mi je HDD prazan 131GB od 250GB…
Napokon sam riješio sve! Baš je bilo onako kako si i rekao.
Očistio sam “clear data u FSD-u”, izbrisao kompletno putanju igara, nakon čega mi se FSD srušio,
restartujem FSD, odredim putanju i GOTOVO!
Bez packe radi, boot-a od 5-50 sekundi, i odma podiže xex!! (Doduše, probao sam samo 2 puta, al haj :P)
Može lock nakon što mi @studiovpc kaže: da li da se brinem što mi se FSD srušio prilikom brisanja putanje igara?
fsd se uvek prvi put srusi cim podesis mrezu, to mu je bug, ali uvek to uradi tako da nemoj nista da te brine, sve si uradio kako treba, za prebacivanje koristi iso2god ali sa remove padding podesavanjima da sto vise smanji igru da ne bude 8GB kada uvek moze manje