Promena teme dostupna kroz prečicu u meniju

Mali update za one koji bi na brzinu da promene dark/light temu ili nisu registrovani pa ne mogu to da podese kroz svoj provif, ovo se sada može uraditi putem hamburger menija, gore desno. Ukoliko to trenutno ne vidite, osvežite pretraživač.

ScreenRecording

10 Likes

Moze li se iskljuciti ovo zaglavlje na mobilnim uredjajima, pola displeja mi zauzima slika konzole?

4 Likes

And done!

6 Likes

Yaaaaaaay hvalaaa

2 Likes

Zašto nepročitane teme u Latest kategoriji više nisu boldovane?
Uđem na forum, vidim da je bilo neke aktivnosti, u Latest neke nove stvari dospele na vrh, ali sve teme su običan font, nema bolda kao ranije ako ima novih postova u temi?

Čudno, meni i dalje prikazuje šta je nepročitano a šta jeste:

Crno su teme sa novim sadržajem, sivkaste su pročitane

1 Like

I kod mene je ovako. Sivkaste su pročitane

Sada je i kod mene u redu :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja bih hteo samo da pitam da li cela ova default tema moze da se promeni? Ceo forum je meni licno malo nepregledan i konfuzan, pogotovo kada su ove kategorije u pitanju…
Znaci, cisto samo da pitam. Zar ne bi bilo bolje da je default tema kao npr ona na Benchmark forumu? Sve pregledno, jedno ispod drugog…

U principu ne, možeš da kontrolišeš koji ti je default view (šta će biti prikazano kada klikneš na logo foruma, odnosno koji prikaz).

@robotnjik
Da, to znam. ali opet mi je nekako onaj glavni raspored cudan. Pogotovo mislim da je za neke nove clanove malo zbunjujuc. Mozda ne bi bilo lose ubaciti kao izbor jos neku drugu temu pa neka svako izabere sta mu odgovara.

To nije do teme, takva je struktura.

Kad smo već oko stvari na forumu, jel ovo neki čudan bug na Androidu, Chrome browser:

Tagovi potpuno poremete naslove gore.