Project Helix - radno ime next-gen Xbox konzole

Ali ovi clickbait naslovi… srećna nova 2009. :face_exhaling:

1 Like

Cijeli kanal mu je takav. Klasičan sloptjuber, sadržaj smeće ali volim ove njegove tumbnails i naslove pogledati. :laughing:

1 Like

Lik koji je prodao svojoj devojci PS5 maltene po ceni tad nove konzole. :grin:

1 Like

Jel imas neki savet oko kupovine odgovarajuceg TV? Ja sam i dalje na LED sa obicnim hdmi-em. Koja ce biti pereporuka televizora za naredne konzole, da ovog puta spreman docekam nexr gen?

Mislim da u zatvoru imaju slicne takve.

6 Likes

Pojma nemam lol

Saćekaj još godinu dana, izaćiće oni qled strip ili kako već, što su bolji ekrani od OLED-a. Ne mogu tačko da se setim kako se zove, valjda MSI i ASUS trenutno imaju te monitore, ali tehnologija je samo u monitorima za sada.

1 Like

Ne znam zašto ali mislim da će to da ide na 1500 lagano. Tj oko 1300 ali kod nas 1500. Nije da podržavam ali s obzirom kako stvari stoje i da je Rog Ally oko 1000, sumnjam da će ovo da košta isto pogotovo kako skaču cene komponenti.

Zar nije beše izjavila ova nova likuša nešto da će novi Xbox biti u cenovnom rangu između 1200-1500$ kao premium proizvod ili kako beše. :thinking:

1 Like

Uh… ovo ce kod nas biti blizu 200k :face_with_diagonal_mouth:
S obzirom da je Xbox biće ga u minimalnim količinama u Srbiji, osećam.

Čekam prezentacije, ali nešto mi je meh.
Mada iskreno sve zavisi kakav features najave Playstation i Xbox… sve se na kraju krajeva svede na features :man_shrugging:t2:

1 Like

Ako bude ta cena, Xbox ce imati jedno 3 osobe u Srbiji :smiley:

4 Likes

Nisu nikakvu cijenu pominjali nikad, sve cijene su nagađanja. Sarah Bond je u jednom intervju rekla da će next gen Xbox biti very premium, very high end curated experience.
Odatle su krenula nagađanja, niko iz Microsofta nikad nije rekao nijednu cifru.
Mislim da ni oni ne znaju sad koliko će koštati, to je za 2 godine, vidite kako su ove cijene podivljale skoro. Ko zna šta će se još desiti za te 2 godine.

To je ovaj video gdje je Sarah to rekla u timestamps, na 06:16 je to pitanje.

1 Like

Za 1000e ne mozes danas ni 64 giga da kupis, u kojoj deceniji vi zivite :joy:

1 Like

Kladiš se?

Naravno očigledna greška, poručio, ali će verovatno stornirati. :joy:

3 Likes