Project Cars 2 i GT Sports sezonske trke

Već neko vreme društvo igra Project Cars 2 i GT Sports, tako da smo došli do trenutka kada se pojavljuju nove ideje i želja da napravimo sezonske trke.
Nažalost ima nas malo, tako da nismo do sada pokušavali da uradimo sezonu, ali uvek je postojala želja za time.

Ako ima raspoloženih da se priključe i da voze trke, neka se jave. Ideja je da se skupi barem 10-12 vozača i da se organizuju trke na nedeljnom nivo-u. Tako što bi se odredile staze za narednih 1-2 meseca i kola koja bi vozili GT3, GT5 ili možda Čak i formule. Za početak bi išli na kraće sezone, tipa maksimalno 1 mesec.

Tokom nedelje bi svi mogli da vežbaju stazu koja se voži taj vikend, a za vikend bi bile kvalifikacije i sama trka. Naravno ne bi išli u ekstreme i stavljali gomilu krugova, već makimalno 10-12 krugova, ali to zavisi od broja učesnika.

Nismo isključivi prema ljudima koji voze sa kontrolerom, samo moram da napomenem da će im biti jako teško da prate tempo, jednostavno ogromna je razlika voziti sa volanom prema onima koji koriste kontroler. Takodje nije problem da se koriste i pomagala (pomoć pri kočenju, pri skretanju i sl.) ali opet će oni koji ovo koriste biti u problemu, jer će biti dosta sporiji.

Pošto nažalost nema cross-play za PC2, a ekipa je komplet na PS4, poziv važi za sve koji se igraju na PS4.

Ako se skupi dovoljno ljudi, možemo da se ogranizujemo i da postavimo 1-2 čoveka kao spectrate i komentatora/sudiju, koji bi pratio sve u broadcast modu. Uvek je lepo pogledati dobru trku posle iz druge perspektive.

1 Like

Ja mogu GT Sports, igram sa g29 volanom :slight_smile:

Odlično, pošalji mi samo PSN name.
Ja isto koristim G29.

Nisam trenutno kod kuce, ali mislim da sam te dodao na psn-u.

psn: newvnjv

Jedan od najboljih vozača na forumu je @gagy222
Ali, on je strogo na Xbox-u…

Gde me nahvali toliko. Na xboxu jako malo vozim nešto. Što se tiče vožnji, vezan sam za PC zbog volana. Odlična ideja ali ja na žalost nemam PS.

2 Likes

Šteta, izgleda da ćemo sačekati sledeću generaciju i cross-play.
Do tada treniramo na PS4.

Poziv ostaje otvoren, pa ko želi neka se pridruži.

Koliko do sada ima prijavljenih?

Samo ti od novih :smiley:

A od stare ekipe, ima nas nekoliko, varira broj, ali se vrti 4-5 standardnih, tako da bi mogli da barem odvozamo nekoliko trka za vikend/uskrs.
Taman da bude uhodavanje i vidimo kolika je razlika medju vozačima. Pa posle, kako se bude povećavao broj učesnika, da krenemo i sa sezonom.
Ako nas bude 6, to je već jako lepa trka i zna da bude veoma zanimljivo, pa čak i gužva na stazi, ako smo svi približnog nivo-a.

1 Like

Vazi, jedva cekam :grin: