Procureo datum izlaska ReCore?

ReCore je akciona avantura predstavljena prosle godine na e3 od strane microsofta i bice dostupna za xbone i pc.Za one koji se ne secaju igre evo e3 trailera da se podsete a sto se tice datuma izlaska 28. oktobar je dan kada ce se igra zvanicno pojaviti ako je leak tacan.

Sve u oktobar, nemoj nista van oktobra da izadje.

Posle im svima slaba prodaja :slight_smile:

U oktobru izlaze Battlefield, Gears 4, Mafia III, CoD(nedelju dana kasnije) i jos nekoliko velikih igara, ne mogu sad da se setim,

Ako je stvarno 28 oktobar, ovo ce biti veci kiks nego Laru kad su izbacili na dan izlaska Fallout 4.
Jedina igra koja moze da se nosi u tolikoj guzvi sa Xbox-a je Halo, koji je inace u prva 3 meseca prodao 5 miliona kopija(@daemonkiller92 o ovome smo pisali bas pre 2-3 dana).

Trailer me podsetio koliko ovo ima potencijala da bude dobra igra. Dajte taj gameplay da vidimo!

Ko sto kazes lampard sve u oktobru, da su to razvukli na mesec dana po jedna igra bilo bi bolje po njihovu prodaju a i po kupce jednu po jednu… Cudni su njhovi planovi.

Ja sam bio siguran da je ovo igra koja izlazi u 2017. I dalje ne verujem jer sveukupno nismo ništa videli od igre, a ona navodno izlazi za manje od 6 meseci?

Meni bolje tako nego kao Nintardo koji najavljuje Zeldu 4 godine, ili MS koji je najavljivao QB 3 godine.

Wow, izgleda da izlazi još ranije:

Sept. 13, 2016 (North America, Latin America, Asia Pacific except Japan)
Sept. 15, 2016 (Japan)
Sept. 16, 2016 (Europe and other global regions)

Brate, MS leakovi se nastavljaju, ovim tempom neće biti nijednog iznenađenja do sutra :smiley:

Ipak su ovo sve stvari za koje znamo da će biti na pressu (osim Ori 2 i DR4), ali to ionako ne bi trebalo da budu highlights… Procurele su igre za koje su već spremni video snimci i skrinovi, poslati velikim sajtovim za sutrašnju objavu. Nadam se da nisu poslali i iznenađenja.

I cover

Meni se ovako nešto bas igra :slight_smile: