Procureli prvi screenshots za Project CARS 2

Kao sto naslov kaze procureli su prvi screenshot-ovi Project CARS-a 2. Igra je navodno pred zavrsetak, takodjer bi je mogli ocekivati vec tamo oko septembra, evo SS, uzivajte :slight_smile: :

1 Like

Damn onaj prvi screenā€¦

[quote=ā€œAkiris, post:2, topic:12158, full:trueā€]
Damn onaj prvi screenā€¦
[/quote]Jos i dobro izgleda, kada pogledamo da ovi gore SS nisu niti u HD-u :slight_smile: .

Inace ne sumnjam uopce u grafiku da nece biti dobra, ako bude kao prvi deo.

Stvarno neverovatni kadrovi. Pre ne tako puno godina, za vecinu bismo bili ubedjeni da su fotografije. Ma, i sad bi, kad nam ne bi rekli.

1 Like

Da mi neko kaze da je ovo slikano fotoaparatom, poverovao bihā€¦stvarno svaka im cast

1 Like

Auh, taj prvi kadarā€¦ Na trenutak sam pomislio da je u pitanju fotografija.

Sve igre ovog tipa izgledaju brutalno, ali isto tako su mi sve potpuno nezanimljive i dosadne. Odvozio bih nekih sat vremena i to je to. Jednostavno ta tisina, slusanje motora opet i opet u praznim i istim stazamaā€¦ Monotono do zla boga. Forza Horizon je super i taj neki prilaz, ali ovo po meni - Ne.

3 Likes

Citas mi misli. :smiley: Btw ne vidim nista toliko impresivno u prvoj, ili bilo kojoj od fotografija. :S

[quote=ā€œpadawan, post:8, topic:12158, full:trueā€]Btw ne vidim nista toliko impresivno u prvoj, ili bilo kojoj od fotografija. :S
[/quote]

Ps4 Pro korisnik :smiley:

Valjda ćemo i mi ubrzo na 4K, pa nam niÅ”ta od ovoga impresivno neće bit haha

To je nesto sto smo na XO i PS4 navikli, Forza Horizon 2/3 i Driveclub izgledaju podjednako impresivno. A o predstojecem GT-u ne vredi ni trositi reci. :slight_smile:

Btw na 1080p monitoru Pro = PS4, razlike su stvarno minimalne. al eto Last Guardian makar radi u stabilnih 30fps (lol).

Da ne idem u off, ali baÅ” jučer čitam kako developeri u saradnji sa MS-om i Sony-em, mogu donijeti 1080/60 i 4K/30 opcije u postojećim i nadolazećim igrama. Ukoliko to bude slučaj, Scorpio ide day oneā€¦ :slight_smile:

Mogu, al nece. Sta ce nam prodati za dve godine ako sad ispucaju ovu opciju? Konzolu koja tera 8k za 300$ ? :smiley:

S obzirom da već dosta igara ima unaprijeđeniju grafiku i performanse na Pro, ne vidim razloga zaÅ”to isti slučaj ne bi bio i kod Scorpiaā€¦ Gubi se potreba za remaster-ima. A daā€¦ Sad vidim :smile: Godfuckindamnitā€¦

4K/30 fps ti je zagarantovano sa Scorpiom u svim igrama. Mozda ne bas nativnih 4K ali bice neki upscale. Za 60fps nije nikoga briga, fokus je rezolucija. Al spremi pare i za nov TV.

Da budem iskren, pratio sam najzadnje trendove u svemu do nedavno, ne pada mi napamet viÅ”e. Sasvim sam zadovoljan sa 1080p. JoÅ” neko vrijeme. 4K je neminovan, alā€™ o tom po tomā€¦

fokus treba da bude prvo FPS pa onda rezolucija

1 Like

Ne samo to, već usporavaju grafički napredak sa dizanjem rezolucije. Sistem je preopterećen samo Å”to tjera igre u 4K, a gdje su tek ostale stvari. Ćemo da vidimo u ostalomā€¦

Sve je to tacno ali moramo da shvatimo probleme bogatih kojima Full HD igre izgledaju lose na 55-75" televizorima :frowning:

Ako je bogat i ako mu je stalo do grafike onda se podrazumeva da se mora malo i razume u to. A ako se razume, znace da konzola nije za njega nego PC

Uvek je postojala opcija za bogate i za one sa ā€˜ā€˜jeftinijim ulaznicamaā€™ā€™. Verujem cak da ps4 + neki led tv 720p novije generacije uopste ne izgledaju lose. Svako bi od nas zeleo vrhunski 4k hdr. Mozda i 8k tv, pc 1080 titan X x2 u sli rezimu, zasto da ne? Niko se ne bi bunio. Al naravno - novac.
I prioriteti. Inace sto se screenshotova tice, i ptice na grani vec znaju da igra ipak nece izgledati BAS TAKO.
Setimo se samo prvih slika witchera 3ā€¦