Problemi s XDG 3

Pozz
opet ja u problemima…
znači opet imam iste drame naručio sam
propisano narezane igre koje su XDG 3 formata
i izbaci mi sliku instalaciju instalira i kada treba pokrenut
stara prica unrecognizd disc this disc is unreadable…
Dok npr. XDG 2 ko npr.thief radi bez problema…
u čemu može biti problem?
Dash je 2.0.16537
Phat

http://www.xboxrepublika.com/pitanja-oko-rezanja-diskova/8293-kako-pravilno-postaviti-pitanje-sablon.html

laser ili lose narezan disk, jer ako ti druge XGD3 igre rade, onda ta neka koja ne radi moze biti lose narezana, ali ako imas PHAT konzolu onda je laser jso jedan od faktora, jer na XGD3 disku se duplo vise muci nego sa XGD2 igrama

ne ni jedna XDG3 igra, ne radi…misliš da je možda do lasera.
Zanaima me, dali one fore sa štelanjema lasera rade?

A jesi li siguran da imas LT 3.0?

pa mislim dash je 2.0.16537 mislim da je…
kako da provjerim?

Probaj patchovati neku igru za lt 2.0 pa je tako narezi (imas tutorijala po netu), pa ako pokrene onda si na 2.0, a ne na 3.0.
A ako je do lasera pot tweak ce definitivno pomoci, samo pazi da ne pojacas laser previse jer ce ti brzo izgoreti.

probao sam pacovati na 2.0 ali sam rezo s laptopa rezačem
koji čini mi se slabo reže ove XDG 3 sam kupio od lika
koji se bavi time

Pitaj ga onda da ti nareze nek igru sa 2.0 topology. Ako pokrene, imas 2.0, ako ne pokrene, slab ti je laser. Voila

koliko cepa lik za igre?

traži 25 kn bez slike i sad ga pitam da prebaci za 2.0 kaže da mu puno posla…
neznam dali ovaj drive podržava LT 3.0
Samsung ts-h943

ne podrzava, mada mozes na payload tool da probas

koliko je to u eurima?

to ti je oko 2.5 eura po dvd-u

znači s time driveom samo mogu igrat igre sa topology 2.0
ili postoji neki update da nemoram to ubacivati
znači dvd drive u xboxu mi je samsung TS-H943

nope, manuelno sve moras da narezes, ali ne mozes ti da narezes XGD3 nikako, to je problem, za to treba rezac koji podrzava XGD3 pa da se onda ubaci topology patch od 2.0 verzije… svakako mora da bude pravilno narezana, u protivnom uvek disc is unreadable i slicno

Ma mozes bre i sam da narezujes te diskove, imas tutorijal ovde kod nas kako se spusta topology sa 3.0 na 2.0, treba ti najobicniji DL rezac. Samo gledaj da kupis Verbatim diskove

Edit: moze 2.0 truncate da reze, i pusta sa mp3

karane ne moze XGD3 ako nema rezac ja o tome pricam, jer i dalje ce biti truncate i nece da rade lepo, xgd2 ne treba da spusta topology jer ga i nema, a AP 2.5 moze

Pa pisali su ovde da su pustali GTA 5 na truncate (vjerovatno na 3.0). Ne znam zasto ne bi moglo na 2.0, jedino ako je do specificnosti drajva

pa da probo sam i spuštati i rezati drive mi prođe kroz paiload tool
ali slab je rezač i bude opet nečitljiv…
probano i sa mp3-em i nemožee
znači slati ga nekome na neki update se neisplati
samo ove igre da se da se prebace na 2.0
i onda bi trebalo da radi?

kad tad je neminovno da na nekom mestu izbaci gresku, nisam ja rekao da ne moze da se spusti niti da se nareze, samo da jednostavno osudjeno je na propast

studiovpc šta mi predlažeš da napravim ?
šta bi ti napravio?