Problem USB, laptop ili igra?

Pozdrav ! Valjalo bi mi ako moze neko da malo pomogne oko ovoga…
Prebacivao sam ovih dana neke igrice sa laptopa na USB 16GB pa onda na Xbox.
Sve je islo normalno ali danas raspakujem nekoliko igrica i kada pokusam neke od njih da prebacim na USB on prebacuje neko vreme ,a onda izbaci gresku i kada otvorim USB on je prazan.
Kada ga izvadim i ponovo ubacim u laptop on ocita sve fajlove ali to moram da obrisem jer nije ceo folder unutra. Ako otvorim taj folder koji sam probao da prebacim,u njemu zateknem neke hijeroglife.
evo slike

Formatiraj fles. I igre nazivaj ’ 'igre ’ ’ a ne ’ 'igrice ’ ’ i za tebe ce biti rezervisano posebno mesto u raju.

1 Like

Ma formatirao sam ga vec i opet isto.
Zasto igre ,a ne igrice ? :slight_smile:

Mozda ti je ‘’ igrica’’ otvorena u nekom drugom programu. Cackao si nesto, menjao lokaciju fajla.
Zatvori/izbrisi iz U torrenta.
A zasto ‘‘Igrica’’ ? Ako si vec postavio to pitanje, nema svrhe da ti odgovaram…

Ma sve sto sam radio ,napisao sam.Nista nisam dirao od kako sam probao da prebacim folder sa igrom.
Sve ostalo ugaseno i izbrisano iz torenta,torenti ugaseni…
Ne kapiram zasto pocne da ga prebacuje i onda odjednom prikaze da je fles prazan tj. da ga nema .
Formatirao sam ga i na kompu i na konzoli i sve se isto ponavlja.
Vidim da se to samo desava sa Data fajlom u kome je folder CBin,i uvek zakoci kada prebacuje taj folder .

Probaj sa drugim flesom. Zvuci mi kao da ti je fles sa ali expresa.
‘‘igrice’’, ‘‘igricama’’… ljudi ovde bas imaju neodoljivu zelju da dobijem srcani udar… Napisi sta prebacujes. Mozda file sistem treba da bude NTFS

Probaj ovo:

https://www.linkedin.com/pulse/how-delete-folder-when-windows-says-could-find-item-ali-bahraminezhad

Ako si uspio da raspakuješ igricu bez grešaka, nije do igrice, znači ako nije neka glupost kao ova gore onda je do fleške.

Jel se to dešava samo na jednoj igrici ili na različitim igricama?

Ovdje ima više informacija:

Danas je petak 13. Pokusaj sutra.

1 Like

Brale,ne znam zasto ti smeta to sto pisem o stvarima umanjeno…ipak one i jesu male u odnosu na nas :slight_smile: USB je iz gigatrona :smiley:
Raspakujem ih bez problema,samo nece da prebaci taj folder CBin.Tada pojavi gresku.
Neke igre hoce da prebaci ,a neke ne.Uglavnom su igre za kinect. Problem se javlja kod igara…MotionSports,Game Party in Motion i jos nekih.Prebacio sam 10-ak igara za kinect ali ove nece.

Brale… Ako je taj fajl veliki, iz jednog komada… onda fles mora da bude u NTFS formatu.

Ceo folder sa igrom je 2.3GB. Prebacivao sam juce fajlove od 5.5gb i radilo je sve.

Onda jedino vidi ono sto ti je batica iznad napisao…

Ja sada vec sumnjam da je crna magija. Zamerio si se nekom vlahu.
Prekopiraj fajl negde na drugu lokaciju pa pokusaj onda.

Da, probacu ovo sto je napisao pa cu da vidim sta ce biti.
Hvala obojici !

Da napisem sta se izdesavalo…Videh na onom linku ,sto je Son_of_a_gun postavio,
da se desava da bude problem sa razmakom pa onda ja, gde je bilo razmaka u folderima,obrisem razmak,a gde ga nije bilo ja tu stavim . I onda prebacim IGRU :slight_smile: na usb bez problema.
Onda mi bude krivo za ono od juce pa vratim sve kako je bilo i razmake i igru vratim gde je bila juce.
Probam opet i sve radi kao da se nista nije desilo :confused: :rage:
Ipak ce biti da je pleja u pravu…crna magija,petak13. :slight_smile:
Hvala puno na pomoci !

Bitno da je problem resen.
Sada da li je bila crna magija ili petak 13 ostavimo to drugim “institucijama” tipa babe vanga da se time bave i to utvrdjuju :grin:, hahaha…

Ovde moze lock.