Za pocetak izvinjavam se ako je ovakvo pitanje vec bilo postavljeno ranije i ako sam ga slucajno postavio na pogresnom mestu.
E sad, problem je sledeci, od kada se na YouTube Player-u pojavila ona opcija za ubrzavanje i usporavanje video snimaka, meni je strasno pocelo da secka. Kad bi izabrao neki video, on ako je malo veceg kvaliteta, video pocne da koci, zvuk pocne da koci, a ja odma pozelim da uzmem monitor i odvalim ga od zid.
Tako da ako je neko imao slican problem i zna kako da se to resi, molim neka pomogne. Hvala unapred.
Ne mogu da verujem, radi! Jeste da malko slika koci kada pomeram mis, ali kada ga ne diram, nema nikakvih problema. Ne razumem, zasto na Explorer-u je sve u redu, a na Operi nije? Mozda bi trebalo da pocnem da koristim Firefox, kazu da je najbolji, valjda ce i tu biti u redu.
Meni je YouTube seckao na novoj verziji Flash Player-a,pa sam instalirao neku verziju 10-ke.Ali sada kada npr.hocu da pustim snimke sa YouTube-a preko Internet Explorer-a,pise mi da treba da update-ujem Flash Player.Ali nema veze jer ga i ne koristim.
^^^ upravo to, sto noviji FP, to vise sjecka video. Ja sam nesto capkao kad sam imao taj problem, uglavnom, zabranio sam sve update i automatski storage na laptopu, sad kad pojacam ili smanjim zvuk na yt on me pita da li smije da pothrani podatke kod mene, bas sam ga overkill-ovo
Ah, vase muke su nistavne u odnosu na moje. Od prvog dana kako sam kupio nov kompjuter, bilo koji fles video zakoci masinu momentalno i jedino pomaze reset. Fles tehnologija je tvorevina pakla i jedna prosto uzasna stvar, ali bez njega ne mozemo, tako da, ne odustajte!!!
Kako sam ja resio problem, pa, nakon isprobavanja, instaliranja i reinstaliranja raznih verzija drajvera, browsera i raznoraznih servisa, ispostavlja se da je prava kombinacija sledeca… pod uslovom da ne zelis da reinstaliras ceo windows.
Skini flesh uninstaller sa zvanicnog sajta, pa kada uninstaliras fles player, pokreni internet eksplorer koji u sebi nema fles plejer (za razliku od hroma recimo), kada te pita da instalira fles plejer prihvati i skinuce poslednju verziju. Kljucna stvar ide posle toga, kad krene video, iskljuci hardversku akceleraciju u samom fles plejeru, desno dugme pa settings, odstikliraj akceleraciju. Mojoj sreci nema kraja, vec sam dobio tikove zbog flesa i uzdrhtim kada treba da ga pustim na bilo kojoj masini…
Postoji mogucnost da se masina greje a to u kombinaciji sa nejakim hardverom ume da potpuno ubije masinu kada pustis fles video. Ali problemi sa zagrevanjem se lako detektuju tako sto tih problema nema cim se racunar ukljuci.
Ja sam skoro imao problema sa zvukom, tj nije ga bilo, pa se odjednom vratio. i to samo na youtube-u. Isto mi se tako magicno ponekad koci, ponekad se popravi. Ja ne diram nista. Ali sam primetio da flash player, i sve te igre preko flash-a, i video i sta ja znam, mnogo bolje radi na sveze instaliranom brow****. Ma cistio sta ne cistio, sve sam pokusao, ali kad instaliram nov browser sve mi brze radi. Znam da nije do kompjutera jer je dobar, i vec mi se desavalo na ostalim komp-ovima koje imam kuci ili sam imao. Zato ti se i cini da radi bolje na IE-u, jer stvarno radi bolje.
@padawan : tebi je bas baksuzna ta konfiguracija! Prvo RAM, ako se ne varam, pa sad flash…
Heh, nista mi ne pricaj, ali ne uzbudjujem se, navikao sam na takve stvari. RAM su mi dali odmah sutradan, a sa flesom sam imao malo srece da resim problem, inace bi morala da padne reinstalacija…
E da - takodje me zeza i HDMI izlaz, ali to je tek posebna prica.
Zbog jednog buga, jednog specifičnog slučaja koji je verovatno vezan za loše održavan operativni sistem, nema razloga da ne koristiš proverene i kvalitetne programe kao što je Opera.
Ako neko bude imao problema sa usporavanjem videa kada je full screen (Chrome), otvorite novi tab i ukucajte “about:plugins” (bez navodnika). Otvara se stranica sa plug-ins, klik na desno gore ‘details’ i kada prosiri prozor, trazite Shockwave flash i PPAPI plug-in (vjerovatno prvi po redu). Njega na disable i restartujte browser, problem bi trebao da bude rjesen