Problem sa xboxom(ponovo)

.. da da,ja sam,i za neverovati je opet imam probleme sa xboxom,nece me pa nece…
Uzeo sam danas jaspera bez hdd-a ali za sad koristim usb kao hdd dok ne nabavim original,fora je u tome sto je xbox jako bucan,znam da je bucniji od slima i sve to,ali ovo je vise nego OK,jos kad stavim igru,pa to je gore od fena,a instalirao sam igru na usb i ne bi trebalo da vrti disk onako kako ga on vrti,i drive nesto zeza,kao da jede disk unutra,toliko tandrce nzm sta je sad to,polovna je konzola,dao mi je covek 3 meseca garancije,bavi se istim poslom kao vlada,mirko itd. i sve to,dobar je lik,al ne znam sta moze sad da bude problem ovde on putuje sutra tako da nece biti tu,al moram resiti nekako ovaj problem,tj probleme…vise mi je pun ***** .
.

Ovako, imam i ja Jaspera, prilikom citanja XGD3 igara zna da bude kao neki mlazni avion koji poleće, i još ga bukvalno i grebe, ali samo prvih minut-dva. Sad možda je kod tebe problem što nema HDD, bez obzira na USB?

Stvarno ne znam,igrao sam bar 20min igru instaliranu i on vrti li ga vrti,sve se zaukava malte ne,mozda je to a mozda ne,ali ipak bucan je i dok stoji u dashboard ne radeci nista…

Bilo mi mrsko da ti pisem preko telefona nisam bio kuci. Fat konzole su same po sebi bucnije od slima. Ti si navikao na slim pa ti ovde sve bucno. Kad ubacis disk i upalis igru prvih 10-30 sekundi dosta krci xbox kao da disk preskace u drajvu, posle toga se cuje samo kako ga brzo vrti, i kad izvrti sta ima necuje se nista, ima slab neki zvuk ali to nije drajv u pitanju vec verovatno ventilator koji radi unutra.

Prvo fan mu se cuje 6x jace nego slim navikni se, kad ga opteretis jos vise se cuje. Drive na slimu u odnosu na fat deluje priguseno hehehe fat kao da lomi staklo dok cita disk, jos kad ga ubrza kao da radi mesalica za malter, dakle normalno sve… Ja bih pre brinuo za RROD koji si spominjao nego za buku… Ono me znatno vise brine nego buka

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Ne bi smeo 20 min. to je previse, kao sto ti je rekao @deamon glasan je prve 2 min. dok ne prodje proveru…
Takodjer nebi smelo toliko da se cuje, nema veze sto koristis USB ako ti je uspesno instalirao igru…radje druze ti to nosi sto pre kod coveka gde si uzeo da ti ga pogleda…

X360 fat je kao zena. Dok se cuje kako vristi, dobro je. Kad utihne i crveno sijeva iz ociju, znas da nesto nije uredu :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Brini covece za RROD koji si rekao da ti javlja nego za budjavu buku ako pojavi rrod jos jednom momentalno nosi, pa ni jednom ne sme a tebi vec dva puta izbacio rrod, ajde mozda si lose povezao kabal za napajanje, on mora da cakne kada ga uguras, ali ako uradi to opet idi kupi ps3 ovo te nece heheh

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Ili da uzmes x360 Slim. Oni su provjereno cvrsti ko sam djavo. Sta je moj sve prosao, to je za plakat… Eno ga radi savrseno pune dvije godine…

aha, slim,zato sam ja jedini ovde na forumu kome je rrod-ovao slim,ajde manje vise ta buka od njega samog,ali vrti covece disk sve vreme kao da nisam instalirao pa znate i sami kako je,preglasno,kao fen to sam hteo da vam kazem,a ovo za rrod neverujem da ce se desiti sad na ovom,jednom mi izbacio samo 3 crvene i onda sam samo ugasio i upalio i sada radi,ako se pojavi jos koji put vracam ga…
i da hteo sam jos nesto da pitam,jel bolje da uzimam original xbox hdd ili da nadjem neki eksterni,jel mu dodje isto ili je bolje original ?

E jbg… Guraj dokle moze…

Ako ne znas sam uraditi interni HDD za Fat, radje uzmi original interni HDD za Xbox, jer externi ako nemas RGH ti moze biti velicine od 500gb on ce ti ga formatirati na samo 16gb…tacnije po jednom usb portu ti vidi 16gb ako nemas naravno RGH…tako da radje gledaj da nadjes neki veci interni.