Kupila sam polovan xbox one s od nekog tipa koji kaze da ga nije ni koristio i zaista izgleda kao nov u orginal kutiji bla bla …
Kada ukljucim xbox i pustim igricu trazi mi lozinku i kada ukucam mikrosoft lozinku tv se ugasi ,upalim tv normalno radi sve dok ne ugasim xbox gde se tv sam ugasi ,upalim tv sa istim daljinskim upalim xbox i tako u krug dok xbox ne iskljucim iz struje …
Molim za pomoc
https://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec
Pitanje je šta pali šta. Ako ovo gore ne pomogne, probaj i na televizoru naći hdmi-cec u settingsima pa ga ugasiti.
Veliko hvala na odgovoru uradila i jedno i drugo i opet kad upisem lozinku tv se ugasi stvarno mi nije jasno u cemu je fora …
Jesi zvala tog lika sto ga skoro nikako nije koristio? Klasicne fore, kao auto kad prodajes pa ga ulickas, a unutra haos
Momak dobio posao u inostranstvu i odselio se ,ne laze znam ga dobro i kaze da se njemu nije gasio tv pitala sam ga odmah nije mu jasno kao ni meni …kada xbox one s prikopcam na Sony tv nece uopste da mi nadje xbox a smsrt je tv nov a samsung mi gasi …ne razumem se najbolje to sam sinu uzela ,do sada je igrao na xbox 360 i nikakvih problema nismo imali ni na jednom tv…bas cudno
Promena hdmi-a ne pomaze?
mozda je do kablova? kao sto @iNikola rece? probaj drugi kabal?
Možda je HDMI čip u defekti,probati drugi TV i kabal a nije loše ni hard reset odraditi možda riješi problem.
Da al kako bas da se desi kad je uzela?
Jesi probala pre kupovine?
Hvala na odgovoru ,uspela sam da namestim neznam kako
Hvala na odgovoru ,problem je bio na podesavanju