Pozdrav, imam problem sa Xbox 360 kontroler-om, tj. Analog Stick-ovima na kontroler-u koji su, onako iz vedra neba, poceli da “vuku” na sve strane i kad ih ja uopste ne dodirujem, i realno, to vec pocinje da nervira. Kontroler je dobijen uz konzolu koju sam kupio jos sada davne 2012-e godine i stvarno nikad nisam imao nikakvih problema sa njim, sve do juce.
E sad, moje pitanje je, da li se to moze nekako resiti ili se mora kupiti novi kontroler, posto sam proveo neko vreme danas trazeci resenje za ovaj problem, i iako sam video da ima dosta ljudi sa istim problemom, sva “resenja” su se zavrsila sa tim da se mora kupiti novi kontroler.
Meni realno nije problem da kupim novi, ali citam da se ovima koji su kupili nov kontroler, nakon samo nekoliko nedelja, opet pojavio isti problem, i to je ono sto me vuce od kupovine jer ne zelim da bacam pare na nesto sto ce mi samo odloziti problem na neko kratko vreme.
Tako da, ako neko ima iskustva sa ovim, neka kaze sta mi je ciniti, jel vredi rizikovati kupovinu novog kontroler-a iako postoji mogucnost da se problem veoma brzo vrati? 'fala unapred.