Znaci izbacije mi odmah na pocetku verifikovanja diska gresku koja glasi “MISCOMPARE AT LBA 171913,OFFSET:327” Da li neko zna u cemu je problem?
a koji disk? koja igra? okaci screenshot iz ABGX-a ili gde vec izbacuje gresku, IMG Burn ili gde vec
potrudite se da opisete problem ako vec trazite odgovor
disk je verbatim,izbacuje mi na halo 4 i forza horizon,znaci normalno narezem i odmah na pocetku verifikovanje izbacuje gresku tj IMG burn izbacuje
koji rezac? koje postavke rezanja? opisi bre sto detaljnije ovako mi dajes infromacije na kasicicu mogu samo da nagadjam sta je
ako si rezao TRUNCATE disk, normalno da nikada nece da prodje verifikaciju jer ti fali 3% diska i nikada ali nikad nece da bude isto kao original ISO file
hmmmmm jel su diskovi made in singapore ili made in india?
ako su ovi iz Indije to su uglavnom pakovanja od 25 diska, njih iskljucivo moras na 2.4x sa OPC off jer su krs neopevani, najbolji su ti 10 pack singapur
probaj da narezes na 2.4x pa javi sta si uradio sa OPC OFF naravno, buffer digni na 512 ako nisi i ne bi bilo lose da defragmentiras hard disk pre nego sto krenes da rezes
iz singapura su,a rezao sam na 2,4 i imam katastrofa rezultate,moguce da imam problema sa compom i da se nesto poremetilo jer kada sam na netu restartuje se sam,probacu da ubacim novi IMG burn
99% problema sa rezanjem potice od samog kompa… vidi sredi sve sto mozes, smakni net da nema iscupaj kabal pa vidi onda
na 2.4x mora da da uvek bolje rezove nego na 4x, jednostavno stabilniji je snop lasera i bolji otisak daje na samom disku bez oscilacija u kvalitetu kao na 4x npr…
Znam do pre mesec dana rezao sam sve na 2.4 i nisam imao problema ni s jednom igrom,u svakom slucaju hvali ti,sigurno je do compa
nista kad sredis komp, probaj onda pa javi sta si uradio necemo da zatvaramo temu dok se ne resi stvar
ok,upravo vrsim disk defragmenter pa cu kasnije pokusati
clear OPC history, reset PC i onda rezi ako x4 pravi lose rezultate , x2,4 ce ti dati mnogo bolje.