Problem sa ocitavanjem diskova

Zdravo igrao sam igrice na xbox - slimu i pre nekog vreme kad ubacim igricu pise mi ponovo open tray pa opet reading disk pa open tray … Desi se nekad upali igru ili odmah kad upalim konzolu tad oce … Jel zna neko u cemu je problem i koliko to kosta da se popravi … Ja sumnjam da je laser … Ali sam negde procitao da moze da bude Dvd drive … pa kakva je razlika izmedju ta dva i koliko bi me kostalo da to popravim … poz i hvala puno :headbang:

laser je definitvno. moguce da je samo prljav, a vrlo verovatno da je oslabio. jos ako igre ne instaliras na hard drive, nego svaku igras sa diska, theres your problem. jedino resenje je da otvoris konzolu, malo ocistis laser sa cackalicom za usi, ili da kod nekog od flashera na forumu zamenis laser novim koji kosta oko 20-tak eura

pa i ja sam to nesto mislio da mi neko zameni laser kad flesujem konzolu … znaci laser bi me kostao oko 20 E … hvala puno

Definitivno laser,cas radi cas ne je laser. Najbolje je tako, zamenis laser, flashuje i sve bude u najboljem redu