Ljudi imam problem na monitoru kada iskljucim ili ukljucim Call of Duty. Pojavi se crn ekran koji traje 2 sekunde i onda sve radi kako treba. Znaci kad kliknem na igru, ide prvo crn ekran i onda udje u igru, a to se ne desava na drugim igrama. Je l zna neko sta bi moglo biti?
Da, verovatno ti monitor ima neki display vesa 400 hdr, pa stalno ukljucuje hdr mode kada pokrenes igru. Idi u settings / video tj display i iskljuci hdr.
Razlog je sto sistem ui od xboxa ne podrzava trenutno hdr pa ti stalno menja izmedju 2 moda kada ukljucis/iskljucis.
Na ps5 sam, i monitor nema hdr. Moze li biti jer je CoD jedina igra 120hz koju furam, a sve ostalo je 60hz.
Pa onda menja output non stop?
Ah okā¦ da moja sumnja je da menja izmedju video modova. Probaj da iskljucis 120 hz, cisto da probas.
Pa da menja neki mod, verovatno zbog 120hz. Pretpostavljam da ne moze tek tako āu letuā da promeni refresh. Meni deluje sve regularno, uzivaj.
Pogledaj u video output na psu. Po defaultu je uvek u 4k iz nekog razloga. Ako ti je monitor 1080p smanji na 1080p.
TakoÄe probaj da staviÅ” āResolution modeā u PS5 Game presetima. To je zavuÄeno negde u Saved Data and Game/App Settings tako neÅ”to
Vazi hvala svima