imam konzolu 4gb dakle model bez hdd najnoviji dash.uradio sam sve kao u tutorijalu za instaliranje live-a ali u dasu kad odem na test opciju izbacuje upnp enabled router not hound.
Kakav crni live na rgh? Nisi mislio na LINK?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
I daj sve podatke pogledaj sablon za postavljanje pitanja, kako bre ocekujete pomoc a samo odvalite parcijalno pitanje bez ikakvih dodatnih informacija
E majstore znas moj auto nece da vuce i kraj dalje
Popuni ovo: http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-pitanja/8294-kako-pravilno-postaviti-pitanje-sablon.html
Lakse cemo razumeti u cemu je problem.
udji u igru i pokusaj da se povezes sa nekim. ako nece, problem je do rutera, udji u podesavanja (obicno 192.168.1.2 ili tako nesto), nadji tamo upnp i enableuj ga. ubuduce lepo isprati sablon i postavi nam ljudski pitanje, ne znamo sta imas u konzoli i kako je podeseno.
edit: mislis valjda na link? rgh ne moze na live.
ne radi mi auto D
E sto si vozio, vozio si (banned)
hihi
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
kao prvo izvinjavam se na neznanju ako nista drugo vidim da je bilo zabavno
dash:16537:slim;Xbox Backup Creator ;4gb;externi 500gb;
e sad sta je pisac hteo reci:
da mislim na link naravno jos jednom izvinjenje.poenta je da sam ispratio tutorijal do kraja i sve sam uradio kao u pomenutom sam toga sto nemam interni hdd.znaci sve je stiklirano indenticno kao u tutorijalu ali kad dodjem do testa ispisuje sledece;
unpn enabled router not foud
port 3072 faild udp;faild
port 3071 faild udp faild
ostalo je isto kao u tut,
e sad kad odem u opcije igre na TU mislim da prepozna da ih ima u donjem levom uglu prikazuje napr.8 TU ali nista neskida uvek je
0 kb/s i naravno na krajju TU faild.
izvinjavam se jos jednom i nadam se da sam uspeo ovog puta na pravi nacin reci sta me muci :-}
hvala svima koji su imali razumevanja i pokusali da pomognu
jel tebi ustekan kabal u taj xbox? Meni ovo smrdi da nije ustekan kabal, banalno jeste ali deava se…
a drugo vidi udji u MS DASH (veliko dugme na sred gamepada, RB skroz do kraja, system settings, YES)
kada si tamo idi na network settings i lepo namesti sve na automatic i vrati se nazad u FSD (veliko dugme, Freestyle Home, A)
probaj onda da skidas nesto…
wifi je konekcija.namesteno je sve u setingsu ulogovan je na sajt jql360 cak kao sto rekoh prepoznaje da ima TU ali jednostano nece dowload.
sad sam pokusao sam kablom isti je rezultat
Jel ti uPNP u podesavanjima routerima upaljeno ?
Da li ti router na listi otvara taj port sto si 3071 i 3072 ?
Za ova podesavanja potrebna su i neka iskustva sa otvaranjem portova na router.
Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2
nemam neko bogato iskustvo nazalost.posto je konzola podesena kao u tut.predpostavljam da mislis na podesavanja na racunaru ili?
Otvoris browser i gore u url ukucas 192.168.1.2 (tvoja adresa rutera, moze biti drugacija) i u podesavanjima nadjes UPnP i port forwarding.
pokusao sam to al nemogu naci nista slicno u setingsu.
e izvn.sad sam sskapirao mislis na edresu bas routera(a lepo si napisao)a ne konzole.nazalost nemam je! sad cu pokusati da nadjem tamo u papirima,.u svakom slucaju hvala! kad nadjem javicu sta sam uradio i da li sam zbog drugih cenjenih clanova koji se nadju u istom problemu
pozdrav
RESENO
e ovako tako reci rucno sam skinuo TU(AC3) sa neta i ubacio u FSD gde treba posle toga sve radi kao pesma i sam skida TU za bilo koju igru i sve radi ko podmazano.e sad sto nije radilo dok nisam poguro malo boga pitaj.
jos jednom hvala svima na strpljenju i dobroj volji!( ovako naucio sam svasta o ruterima i jos jedan dokaz da svako lose ima nesto dobro i obrnuto)
A sto se ova tema zove “problem sa liveom”?
Objasnjeno je da je covek pogresio…
LOCK