Uuuuu, iz MS mora da su se mnogo potresli sada… Izgubili su jos jednu musteriju koja ima free mesec dana live… Nece moci da spavaju… Pa covece, ono ako ti se bas ne igra ta igra, onda sto se cimas toliko?
Stvarno mislim da nije tesko izdvojiti 5e i ne za****vati se oko trial gluposti
E a reci mi kako sam onda skinuo Tomb Raider i Bioshock prosli mesec ako ne moze da se skida sa trial nalogom ?
Uostalom i na sajtu njihovom lepo pise u tutorijalima , da moze da se skida sa trial nalogom ukoliko taj trial nalog zahteva karticu , a secam se da kad sam registrovao nalog trazili su mi karticu.
NE MOZE da se skida sa nim trial nalozima od po 2 dana , 7 dana ili 14 dana ali sa ovim od 30 dana sto se preko kartice moze.
Uostalom ako sam ja mogao da skinem Tomb Raider i Bioshock znaci da ta prica kako ne moze pada u vodu.
Ma slazem se , hteo sam da kupim , ali nigde niam mogao da nadjem te od mesec dana , vec samo one od 3 meseca po 1700 kinti , a sad nemam pare za to…no nebitno za ovu temu ; )
Oces leba preko pogace… E pa batice… Ufurao bi se za dzabe na 3 original igre… Pa logicno je… Oni iz supporta nisu imali drugaciji odgovor, nego eto, ti si se vec ogrebao, pa je razlog kao zato sto nisi u UK, a tamo je prijavljen nalog… Jbg…
Ok, “problem” je rešen, idemo dalje, a tema se zatvara.